Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Bike Grips

Installere fatt på sykkel eller motorsykkel er en av de enkleste og mest effektive modifikasjoner tilgjengelig. Mange typer tak er på markedet, og når du har funnet din par, kaste dem på vil bli andre natur hvis du følger noen enkle trinn. Du trenger
Air kompressor eller hårspray
butikk fille
Hex nøkler eller stikkontakter
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkel eller sykkel bar ender med en hex nøkkel eller pipenøkkel. Hvis grep ikke har åpninger i begge ender, skjære slutten hullene ut med barberblad så bar endene kan passe tilbake igjen For sykler eller motorsykler uten bar ender, er det ikke nødvendig å kutte endene ut av grepene.
2

Blås trykkluft på den ene enden av et gammelt grep for å frigjøre den enden av styret. Fjerning av gamle tak kan være smertefullt, særlig hvis de har vært på i år. Hvis grepet er besatt med gamle hårspray, løfte den ene enden opp og gjøre en liten bit med et barberblad. Fortsett å rive grepet av med fingrene, som barberblad vil ripe styret.
3

Rengjør styret med varmt såpe og vann for å løse opp gammel hårspray, hvis det finnes. Tørk styret med en klut.
4

Blås nye grep på barene ved hjelp av trykkluft. Hvis du ikke har en luftkompressor, spray noen oppvirvling av hårspray langs innsiden av grepet. Hvis du velger å gå den hårspray rute, må du la håndtakene tørre over natten.
5

Roter grep til din smak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106035.html

Previous:
Next:

motorsykler