Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Ship en motorsykkel motor i en kasse

Hvis du har en motorsykkel motor, kan du oppleve at du trenger å sende den. Du kan prøve å sende den til en ettermarkedet verksted eller outfitter å ha litt arbeid i den, eller du kan selge det og har det oppført på en auksjon området. Uansett vil du trenger å vite de riktige metodene å sende din motorsykkel motor. Siden motorsykkel motorer er relativt liten i forhold til en bil eller lastebil motor, de er litt enklere å sende. Open-Crating er den beste shipping metoden fordi mange frakt avsendere akseptere det. I disse dager, avsendere liker å være i stand til å se hva de sender. Du trenger
Stor, kommersiell størrelse rull med plastfolie
papp
Pakking tape
Fluid drenering container
stykke kryssfiner
(3) 2-by-4 tommers brett
Drill
Kjeder med bolter og låsemuttere
Hammer
Nails
Vis flere instruksjoner
en

Drain alle væsker fra motoren. Pass på at du tapper olje og vann /frostvæske fra motoren. Det er viktig å unngå søl fordi det vil føre til at du en stor bot.
2

Dekk skarpe hjørner eller poking deler med papp og pakketape. Du må kanskje kaste brikker for å gjøre dem tykkere.
3

Pakk motor helt med plastfolie. Bruk hele rullen om nødvendig. Du må vikle rundt hele motoren.
4

Kutt kryssfiner ca 8 til 10 inches større enn motoren din. Dette vil være hva din motor sitter på.
5

Klipp din 2-by-4 tommers plater til bredden av kryssfiner, 8 til 10 inches lang.
6

Fest hver 2-ganger-4 til den ene siden av kryssfinér med en hammer og negler. Pass på at du fester en 2-by-4 til toppen og bunnen av kryssfiner, og en i midten.
7

Vend kryssfiner over. Bor hull i hvert av hjørnene, på venstre og høyre side, og i midten. Dine hull bør være store nok til å tråden din kjedene gjennom, og pass på at det er nok, men ikke for mye plass mellom kanten av kryssfiner og hullet.
8

Tråd kjedene til hullene på venstre side av kryssfiner kasse, ved hjelp av bolter og låsemuttere. Du vil bli feste bolter og muttere fra et ledd av kjeden ende til annen link på den delen av kjettingen som skal gå over motoren.
9

Trekk kjettinger over motoren. Fest kjedene, bolter og muttere på samme måte som i trinn 7. Pass på at kjedene er trukket stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106353.html

Previous:
Next:

motorsykler