Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fast Vs. Mag hjul for en motorsykkel

Selv magnesium ("mag") hjul gang ble alle raseri for ytelse motorsykler, har de stort sett gått ut av bruk i favør av wire hjul, eller lignende utseende, men sterkere lettmetallfelger. Historie

Wire hjulene har blitt brukt på motorsykler siden de var motor-mindre sykler. Mag hjul kom på moten for motorsykler de tidlige 1950-tallet.
Magnesium Fordeler

Mags var opprinnelig bruker fordi de tilbød en stivere ride bedre til rette for ytelse ridning enn wire hjul. Magnesium ble brukt fordi det er så lett som aluminium brukt på den tiden, men var mye sterkere.
Wire Fordeler
p Som vitenskapen om wire har eksistert i mer enn et århundre, er de materialer og konstruksjon teknikker som brukes høyt utviklet. Wire hjul er blant de letteste på markedet, og sammenlignes i styrke til en legering.
Fleksibilitet

Det faktum at deres eikene vil tillate sykkel hjul for å endre formen og absorbere støt gjør wire hjul ideelt for mer komfort-orienterte turer.
Mag Ulemper

Magnesium er svært skjør og har en tendens til å sprekke da satt under høy belastning. Magnesium er også svært brannfarlig, kan brast i flammer ved en punktering, og er svært vanskelig å slukke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106083.html

Previous:
Next:

motorsykler