Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Fuel Tank Rust fjerning

Den ustoppelige bane av alle motorsykler, rust, slår terror i hjertet av Yamaha ryttere overalt. Et vanlig problem at mange eldre Yamaha modeller ansikt er rust oppbygging innenfor sine drivstofftanker, som igjen tetter forgassere og reduserer ytelsen. Selv om det beste botemiddel er utskifting av drivstofftanken, det finnes andre metoder som kan brukes til å gjenopprette en eldre, og ofte uerstattelige, rust-rammet gasstanken. Rust fjerning

Gjenopprette dine rustne drivstofftank vesener med å fjerne rust fra innsiden. Dette gjøres ofte med en sur kjemisk, for eksempel saltsyre, som vil spise bort på korrosjon deretter etse den indre overflaten av metall slik at et sterkere bånd for en kjemisk drivstoff tank liner å følge. Selv fôr tanken er gjort på preferanse, rengjøring og fjerning av rust er et must. Start med å helle en håndfull metall nøtter i tanken og riste den kraftig for å løsne så mye av overflaten rust fra drivstofftanken indre. Deretter skylle tanken med vann for å fjerne løst rusk og fyll den halvveis med varmt vann. Sakte hell i en halv liter saltsyre i tanken og topp det hele med varmt vann. Tett tank med en gummipropp og la syre gå på jobb. Avhengig av alvorlighetsgraden av tankens rust problem, kan rengjøring ta alt mellom to til fire timer. Når du er klar til å drenere den sure løsningen, tøm det i en egnet beholder og straks skylle ut tanken med vann, etterfulgt av en økning med bensin. På dette punktet, kan du enten re-installere tank på din Yamaha motorsykkel og fyll den med friskt gass eller flytte på tanken fôr prosessen.
Re-Lining drivstofftanken

Bruk av et belegg av rusthindrende tank liner er et must for ekstremt rustne AN /eller lekker drivstofftanker. Selv om disse liners ikke kan hjelpe store hull i tanken, kan de tette små huller skapt av korrosjon. En rask tur til din lokale auto deler butikken vil avdekke et stort utvalg av tank fôr produkter, derimot, er den mest kjente produkt Kreem sin Fuel Tank Liner. Anvende disse liners, hell blandingen i drivstofftanken og sakte rotere tanken å belegge alle indre overflater. Deretter plasserer tanken i en posisjon for en 10-minutters periode og plassér igjen før tanken er tilstrekkelig belagt. Drenere overflødig fôr løsning og la tanken å lufttørke naturlig før re-installere det på motorsykkelen.
Elektrolyse

Fjerne rust kan også gjøres ved hjelp av en prosess som kalles elektrolyse, noe som innebærer å plassere den rustne tank inn i en løsning av vann og natron. Begynn med fylling av tanken med oppløsningen og å feste beholderen til den negative (-)-klemmen fra en bils batterilader. Senk tank i et kar med bakepulver og vann. Deretter plasserer en bolt inn i den positive (+) klemmen og slipp den inn i karet også. Vær sikker på at bolten ikke kommer i berøring med tanken for å hindre en farlig kortslutning. La tanken sitte i belastet løsningen i minst 24 timer, og deretter koble fra batteriladeren og fjerne bensintanken. Skyll tanken med vann, etterfulgt av bensin, og deretter installere det på motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106084.html

Previous:
Next:

motorsykler