Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel hjelm Informasjon

En motorsykkel hjelm er spesialisert for sporten og laget for å beskytte hodet i tilfelle av en motorsykkel relaterte ulykker. Akkurat som du ikke ville bære en baseball cap på en byggeplass, gjorde en hjelm spesielt for motorsykkel er den eneste hjelm du skal bruke. Deler av en hjelm

En motorsykkel hjelm består av fire hovedelementer: en rigid ytre skall, en støtabsorberende liner, en støttemur hakestropp system og komfort polstring. De fleste hjelm skjell er bygget av glassfiber, kevlar og til tider, karbon-fiber.
Hvordan en hjelm anlegg

I tilfelle en ulykke, den kinetiske energien virkningen overføres til brukerens hjerne blir redusert ved å spre den på tvers av den ytre mantel. Eventuelle gjenværende energi absorberes ved å komprimere liner mens oppbevaring haken stropper holder hjelmen sikret.
Bilder Full-face hjelmer

Full-face motorsykkel hjelmer beskytte rytterens hele hodet og ansiktet med en klar visir for å blokkere vind, regn og andre elementer. Racing hjelmer, alltid i full ansiktsmaske design, er mer aerodynamisk for å minske luftmotstanden og lette belastningen på nakken.
Halvhjelmer

halvhjelmer finnes som tre /4 skall eller halv-shell design. Trekvart skall hjelmer er lik den fulle ansikt design, men bare dekke toppen, siden og baksiden av hodet. Half-shell (eller beanie) hjelmer dekker bare toppen av hodet og gir minst beskyttelse.
Sertifiseringer

USA stater med hjelm lover krever bruk av en DOT (Dept. of Transportation) sertifisert hjelm når man rir. Snell-sertifiserte hjelmer må oppfylle høye standarder og anses å ha råd til bedre beskyttelse. Nyhet hjelmer oppfyller ikke kriteriene og er ikke lovlig for gatebruk.
US Hjelm lover

Av de femti stater, bare Idaho, New Hampshire, Iowa og Colorado ikke har en motorsykkel hjelm lov. Hjelm lover i Arkansas, Florida, Kentucky, Louisiana og Texas krever bare unge ryttere (alder 20 og under) å bruke hjelm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106413.html

Previous:
Next:

motorsykler