Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Oil & Primær i en 2004 Harley Davidson Wide Glide

I 2004 leverte Harley Davidson på et løfte om å gå retro med Wide Glide modell av Harley merkevare ved å inkludere funksjoner som fabrikken ape grep ratt og sete rygg design for sin Wide Glide versjon av en amerikansk klassiker. Tilpassede seter, langstrakte tanker og konsoller gjort dette en svært ettertraktet motorsykkel. Regelmessig vedlikehold inkluderer endring av motor og primære væske for å holde denne Harley Davidson knirkefritt. Du trenger
4 liter erstatning motorsykkel olje (SYN3 99824-03.00QT) 1 liter erstatning primære væske (# 9985105) Motorsykkel jack og standOil pan
Vis flere instruksjoner
1

Kjør 2004 Wide Glide motorsykkel rundt blokken. Bring motortemperaturen opp slik at viskositeten av det gamle motorsykkelolje er senket, og det flyter lett bort fra motorkomponenter og deler. Ta med varme motorsykkel inn i arbeidet plass for oljeskift
2

Lift og støtte motorsykkelens ramme av bakken ved hjelp av egnede blokker eller motorsykkel jack. Sykkelen skal være i 90 graders vinkel til gulvet slik at all oljen kan dreneres fra motoren og primære girkasse.
3

inn en tom olje reseptor på gulvet under oljetappepluggen. Oljen avløp er et rør som er under motoren og kobles til rammen. Tapperøret har en plast-plugg holdes på plass av en klemme. Løsne klemmen og la oljen renne. La oljen renne i opptil 30 minutter for å være sikker på at alle de gamle oljen har rukket å bli trukket ut av motorblokken ved hjelp av tyngdekraften. For å øke luftstrømmen, fjern peilestaven dekselet, slik at luft kan strømme inn fra toppen av systemet som kan holde noen olje på plass under tømming. Fjern tappepluggen som er plassert i bunnen av den primære tank. La den primære væske til å renne samtidig som oljen.
4

Refill magasinene til de nivåer som er aktuelle for 2004 Harley Davidson Wide Glide motorsykkel. For motorolje må du erstatte fire liter væske, og for den primære reservoaret vil du trenge en Quart. For å hindre lekkasjer, sjekk alle tilkoblinger og sel etter påfylling væsker nivåer.
5

Test vedlikehold. Kjør motorsykkel for å være sikker på at den nye oljen sirkulerer overalt i motoren. Slå motorsykkelen av i 5 minutter og kontrollere oljenivået igjen. Hvis alt er ferdig godt, vil du være i stand til å kjøre en lang vei før du trenger å skifte olje igjen.
6

Test vedlikehold. Kjør motorsykkel for å være sikker på at den nye oljen sirkulerer overalt i motoren. Slå motorsykkelen av i 5 minutter og kontrollere oljenivået igjen. Hvis alt er ferdig godt, vil du være i stand til å kjøre en lang vei før du må endre på 2004 Harley Davidson Wide Glide motorsykkel olje i fremtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106224.html

Previous:
Next:

motorsykler