Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en motorsykkel dekk

Motorsykkel dekk blir slitt over tid og må skiftes ut. Skifte dekk på en motorsykkel er mye enklere enn å erstatte en bil eller lastebil dekk. Prosessen krever bare noen få vanlige verktøy. Du trenger
Motorsykkel stå
Replacement tube (hvis nødvendig)
Crescent skiftenøkkel
Hammer
Crowbar
Air kompressor
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Gamle dekk
en

Plasser motorsykkelen i et åpent, flatt område og trekke sykkelen opp på et senter stativ.
2

Bruk en halvmåne fastnøkkel til å løsne og fjerne dekkets lug mutter. Fjern skiven mellom mutteren og aksel.
3

Bruk en hammer til dunk slepe bolten så langt du kan gjennom navhylse. Trekk slepe bolten resten av veien ut. Fjern de firkantede bracers i svingarmen er stramme kanal.
4

Trykk dekket litt frem og rull kjeden av tannhjulet. Trekk dekket bort fra motorsykkelen, være sikker på at bremseskiven ikke blir hektet på bremsen forsamlingen.
Skifte dekk
5

Bruk en kniv eller skrutrekker til å trykke på ventilen-stammen kjernen og slippe ut all luft ut av dekket.
6

Lirk siden av dekket opp over kanten kanten ved hjelp av et kubein. Hvis du planlegger å gjenbruke røret, være forsiktig med å klemme den.
7

Trekk den gamle slangen ut av dekket. Trekk den andre siden av dekket av felgen.
8

Place det nye dekket mot felgen og trykk den over kanten kanten. Skyv gamle rør (eller en ny tube) inn i felgen. Linje røret opp med ventilen-stammen hullet i felgen.
9

Bruk brekkjern å lirke den andre siden av dekket på felgen. Vær forsiktig så du ikke å fange slangen mellom brekkjern og felgen. Gjør du det vil klemme og ødelegge røret.
10

Stå dekket på slutten. Yr en liten mengde av såpevann ned i felgen, hele veien rundt dekket på begge sider. Pumpe opp dekk med en luftkompressor. Såpen vil fungere som et smøremiddel slik at dekket for å sprette ut på sin perle.
11

Sett dekket tilbake på motorsykkelen, akkurat som du fjernet det. Skift ut bremseskiven tilbake til bremsing forsamlingen så rett som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106327.html

Previous:
Next:

motorsykler