Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Harley Gear Drive Cams

Harley-Davidson Sportster motorer bruker et individuelt utstyr-drive cam for hver ventil. Kammene er montert på linje langs den høyre side av motoren i henhold til kammens dekselet. Veivakselen utstyr engasjerer kamdrev, og hver kamdrev engasjerer en tilstøtende til den. Strømmen flyter fra motorens veivaksel utstyr gjennom kamdrev, hvilken roterer kammene og kontrollere ventilinnstilling, å synkronisere alle de ventiler med veivakselen og med hverandre. Når du har fjernet de gamle cams fra cam tilfelle, kan de nye cams bli installert. Du trenger
Bike lift
unbrakonøkkel satt
Cam kit
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp sykkelen med sykkelen heis. Plasser heisen mot baksiden av rammen slik at det bakre hjul er løftet klar av bakken. Sett giret i første gir.
2

Fjern svinghjulet inspeksjon pluggen med en umbraconøkkel. Rull bakhjulet før TDC (Top Dead Center) smilehull er synlig og sentrert i inspeksjonshullet. Den forhandler smilehull på veivakselen utstyr skal være på det nærmeste punktet i rotasjonen sin til giret at det vil kjøre.
3

Sett cam som drives direkte av veivakselen giret halvveis inn sin foring. Roter cam til sin forhandler smilehull på linje med både veivakselen smilehull og dets naboland kamdrev, og skyv det helt inn foring sin og engasjere kamdrev med veivakselen gear.
4

Sett den gjenværende cams i sine foringer og linje opp locater gropene. Skyv cams helt inn sine foringer og engasjere kamdrev med sine naboer.
5

Sett svinghjulet inspeksjon pluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106048.html

Previous:
Next:

motorsykler