Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer ATV Chains

ATV eller all terrain vehicle, er en tre-eller fire-hjuls kjøretøy drevet av en liten bensinmotor. Operatøren strekker seg et sete og styrer farkosten fra et sett av sykkelstyret, omtrent som en motorsykkel. ATV vil gå gjennom nesten alle typer terreng med letthet, men er det noen tilfeller når de trenger litt mer trekkraft, slik som mud-eller snødekte stier. I slike tilfeller vil du ønsker å installere et par kjettinger. Den kjedene grep glatte overflater der vanlige gummidekk ville miste veigrep. Du trenger
ATV kjettinger
Vis flere instruksjoner
en

sette ned kjedene på et flatt underlag, og knekk ut. Sørg for at de skarpe kantene på jernbane side av kjeden (eller open-krok side av kjeden) er vendt mot bakken eller ATV dekk kan bli skadet.
2

Kjør din ATV over kjettinger før de bakerste dekkene hviler på dem. Pass på at den ene foten av kjeden stikker ut forbi den bakre enden av ATV.
3

Demonter din ATV og bringe begge ender av kjeden opp over hver side av ett dekk. Bringe side kroken opp fra innsiden av dekket til nærmeste link, deretter doble den tilbake og koble den til bindeledd. Gjenta fremgangsmåten for utsiden av dekket. Kontroller at du bruker like mange linker på innsiden og utsiden tilkoblinger slik at kjedet vil bli sentrert på dekket. (Det bør være et likt antall ubrukte koblinger i hver kjede.)
4

Ta de resterende lenker i en av kjedene fra forrige trinn og trekk den gjennom å samle ringen på dekk kjede. Trekk slakken ut av kjeden og fest deretter hektet enden av kjeden til sjakkel kontakten. Gjenta denne prosedyren for kjeden på den andre siden av dekket.
5

Gjenta alle trinnene ovenfor for å feste kjettinger til den andre bakdekket. Prøvekjøre ATV for kort avstand. Stopp bilen og sjekke kjeder for tetthet. Hvis kjedene er løs, fjerner hektet enden av kjedene fra sjakkelen kontaktene. Trekk kjedene så stramt som mulig å fjerne all slakk før reattaching kjedene til kontaktene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106061.html

Previous:
Next:

motorsykler