Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 1978 Harley Davidson Electraglide

The 1978 Harley-Davidson Electra Glide var en mye forventet tilbakesteg til det som da var ansett for å være den gullalderen av motorsykkelen maker. Men akkurat som alle topp ytelse sykkel, det krever rutinemessig vedlikehold som oljeskift for å beholde sin rå kraft og spenning. Hvis du lurer på hvor du skal begynne med oljeskift vedlikehold, en skiftenøkkel og noen forsyninger vil komme i gang. Du trenger:
Motorsykkel motorolje
Harley Davidson oljefilter
Replacement oljetapping pakning
Drensvannsoppsamler
Stikknøkkel
Ratchet
remskiveverktøy
Brukerveiledning

Vis flere instruksjoner
en

ri Harley i 10 til 15 minutter bare før du bytter olje for å varme og løsne oljen litt.
2

Park Harley på stativ sin, åpner motoren saken og finne olje tanklokket. Ta av lokket og sett det til side.
3

Plasser en panne under oljen renne skruen, som ligger under rammen og motorblokken. Fjern skruen med fingrene og la all oljen renne ut i pannen. Hvis støpselet er på for stramt, kan du bruke en pipenøkkel for å få det i gang.
4

Sett gummipakningen på olje renne skruen mens du venter på at oljen renner helt, deretter erstatter skruen.
5

Løft låsen på forsiden av setet for å løfte setet ut av motorsykkelen, avslører oljefilteret kupé. Åpne denne avdelingen for å avdekke olje filter sylinder.
6

Skru av sylinderen. Om nødvendig, bruk en skralle og remskiveverktøy vedlegg for å løsne den før den kan skrues resten av veien for hånd.
7

Trekk skittent filter ut av sylinderen og erstatte den med en ren en. Skru deretter sylinderen tilbake i kupeen sin før det er stramt for hånd og lukk lokket. Slå setet luke og lås den på plass.
8

Add motor olje gjennom oljetanken inntak. Motorene varierer mellom Electra Glide motorsykler og refill mengder varierer med dem, så du må ta kontakt med brukerhåndboken for å finne riktig mengde for motoren din. Skift olje tanklokket.
9

Skift olje tanklokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106237.html

Previous:
Next:

motorsykler