Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Harley Davidson Crankcase

Oljeskift på motorsykkelen er en av de viktigste ferdighetene hver motorsyklist skal ha. Harley-Davidson ryttere, men bør ha en fungerende forståelse av hvordan å endre alle tre oljer som brukes av deres gangere: motor, girkasse og primære oljer. For nykommere, endring av motorolje og filter er et godt utgangspunkt, som regelmessig utskifting av motorolje som smører og kjøler veivhuset, er et must for å forlenge levetiden på en Harley-Davidson. Du trenger
Socket sett og skiftenøkkel
Catch bassenget eller container
oljefilter skiftenøkkel
Replacement oljefilter
Oil, 4 Quarts
trakt
Rags eller håndklær

Vis flere instruksjoner
en

Finn din motorsykkelens bunnpluggen. Mens de fleste Harley-Davidson motorsykler plassere sine dreneringspluggene på undersiden av motoren, er Sportster-modellene utstyrt med en renne slangen fra oljetanken.
2

Plasser en kum eller beholder under avløpet plugge og fjern tappepluggen bolten. La oljen renne helt fra motoren og erstatte tappepluggen bolten.
3

Flytt kum rett under oljefilteret i den fremre delen av motoren. Fjern filteret med en olje filter skiftenøkkel og kast filteret.
4

Fyll nye oljefilteret med ny olje til den er full. Ved hjelp av fingeren, påfør et tynt lag med olje på anleggsflaten av filteret. Skru filteret for hånd til den sitter mot motoren.
5

Fjern oljepåfyllingslokket fra oljetanken. Ved hjelp av en trakt, ny olje inn i tanken. Ikke legg mer enn tre liter olje. Sett på oljepåfyllingslokket og tørk vekk eventuelle oljeutslipp.
6

Start motoren og langsomt løsne oljefilteret. Trekk til filteret så snart oljen begynner å sive ut fra mellom filteret og motoren. Dette vil fjerne all luft som kan ha blitt fanget i oljefilteret.
7

Slå av motoren og tørk oljen filteret rent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106090.html

Previous:
Next:

motorsykler