Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Radiator Guard

Høye hastigheter på den åpne veien kan være lettere å nyte på en motorsykkel, men uten riktig verneutstyr på sykkelen din, kan du risikere levetiden på bilen din. Uten en radiator vakt, ett velrettet stein anslått oppover fra veien ved hjulene kan ta en radiator ute av drift. Radiator vakter også kutte ned på skitt og gjørme som kan bygge opp rundt radiator og svekke ytelsen. I stedet for å kjøpe et merkenavn vakt for et par hundre dollar, kan du raskt lage og installere din egen for mindre penger. Du trenger
stål netting
Mekanisk saks på metall
Strips (om nødvendig)
festeboltene med skiver (om nødvendig)
Stikknøkkel
Motorsykkel brukerhåndboken
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Klipp et stykke stål netting stor nok til å passe over åpningen utsette sykkelens radiator med tinn klipp. Stål netting kan kjøpes fra en metall skjæring tjeneste eller en auto deler butikk som spesialiserer seg på grillen tilpasning. Ikke bekymre deg om å kutte mesh stykke for stor som den kan bli kastet tilbake på seg selv for å spare plass.
2

Plasser stål netting over åpningen til radiatoren. Noen ganger har en sykkel en radiator likkledet i denne posisjonen til kjøling. Hvis det ikke er radiator liksvøpet, sørg for at avstanden mellom mesh og radiatoren er minst 30 millimeter under installasjonen.
3

Fest hjemmelaget radiator vakt til sykkelen din. Dersom motorsykkelen har en radiator liksvøpet, bruke strips til å feste midten og sidene av radiatoren vakt til likkledet. Sykler uten en radiator liksvøpet vil ha hull for å imøtekomme festeboltene for et likklede eller vakt. Bruk tinn klipp til å kutte et hull eller snitt stor nok til å romme bolten. Tråden en skive over bolten og deretter bruke en pipenøkkel til å stramme bolten på plass. Referere motorsykkelen brukerhåndboken for mer informasjon om kompatible montering bolt størrelser.
4

Brett overflødig mesh materiale rundt omkretsen av stål netting bakover på seg selv. Bruk tang til å forhindre stål poeng fra å bryte huden din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106081.html

Previous:
Next:

motorsykler