Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Choke Kabel på motorsykkel

Å vite hvordan du bytter manifolden på motorsykkelen kan spare deg for tid, penger og bryet med å ta det til en profesjonell motorsykkel mekaniker. Pluss det gir deg sjansen til å bli mer kjent med sykkelen og lære om motor. Instruksjoner
en

Sikre motorsykkelen på en heis eller motorsykkel jack. Du kan gjøre arbeidet med det på et stativ, men motorsykkelen ikke vil være stabil. Det samme gjelder med den bærbare jack. I forhold til heisen, sørg for at sykkelen er festet på riktig måte. Vinyl stropper er den mest foretrukne siden de hindrer strekke på sykkelen.
2

Finn chokekabelen. Choken i seg selv er en knott som ligger ved siden av motoren. Den brukes til å starte og holde sykkelen går. Det er en kabel som går fra choken til forgasseren. Dette må kobles fra for å utføre service på forgasseren og erstatte manifold.
3

Bruk en 11/16 fastnøkkel til å løsne mutteren på enden av chokevaieren. Når du bryter det løs, kan du bruke fingrene til å løsne den helt og fjerne det. Dette trenger ikke å gjøres fra choke selv, men henge ledningene ut av veien mens du fortsetter videre med prosjektet.
4

Stram kabelen forsiktig når re-installere, så du don ' t ønsker å få chokevaieren for stram. Dette kan føre til at choken ikke fungerer riktig, noe som resulterer i feil på andre komponenter i din motorsykkel motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106179.html

Previous:
Next:

motorsykler