Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er en Chopper motorsykkel?

En chopper er en motorsykkel som har blitt betydelig tilpasset. Mens den nøyaktige definisjonen varierer, med noen motorsykkel utbyggere og ryttere gjør et skille mellom "sanne choppere" og "chopper-stil" motorsykler, i alle tilfeller, har et helikopter blitt forvandlet til et helt unikt kjøretøy til spesifikasjonene i sin eier. Terminologi

Begrepet "chopper" brukes i en rekke måter. For noen refererer det ganske enkelt til en motorsykkel som har blitt sterkt modifisert, med "hakke" henviser til prosessen med å dekonstruere (og deretter ombygging) en fabrikk-bygget motorsykkel, vanligvis ved sveising rammen. Denne tilpasning kan være i form av motor modifikasjoner, endringer i motorsykkelens utseende, ytelse oppgraderinger eller bare en tilpasset maling jobb. En betydelig del av allmennheten bare bruke begrepet "chopper" som en slang referanse til noen motorsykkel, sedvane eller not.Within motorsykkelen samfunnet, helikoptre er bare de mest tungt tilpassede modeller og generelt må oppfylle visse andre krav i tillegg. Choppers har en nedstrippet utseende og omfatter relativt få komponenter som ikke direkte har innvirkning på ytelsen. Den motorsykler har også en lavbebygde ramme og høy sykkelstyret. For noen drivere, ikke en motorsykkel ikke kvalifiserer som en "ekte chopper" med mindre rammen har vært spesialbygde, indikerer det er en helt tilpasset bilen.
Early History
< p> Choppers ble først bygget i 1940 som motorsykler fått i popularitet i USA etter andre verdenskrig. Foruten krigsinnsatsen produsere fremskritt i bilteknologi, retur veteraner med opplæring i bil reparasjon fant motorsykler og hot rod biler å være en passende hobby. Akkurat som bilen kulturen eksploderte i Amerika, ble helikoptre populær blant en undergruppe av de samme population.The forfedrene til helikoptre slik vi kjenner dem i dag var "bobbers." Disse var fabrikk-produserte motorsykler (vanligvis indiske modeller) som hadde vært strippet ned, eller "vippet" av alle unødvendige deler for å redusere vekten og øke ytelsen.
Senere Historie

Motorsykkel kultur fortsatte å vokse i USA på 1950-tallet. I 1948 ble Hells Angels Motorcycle Corporation grunnlagt og brakt utbredt anerkjennelse til motorsykkel kultur i sin mer ekstrem form. Filmer som "The Wild One", starring Marlon Brando som leder av en overløper MC, økte eksponeringen av motorsykkelen kultur og sette bildet av chopper stil motorsykler (hovedsakelig Harley Davidsons) før publikum på large.The 1969 film "Easy Rider" var en milepæl i popularisering av helikopteret. I filmen, mytiske lovløse /hero tegn spilt av Dennis Hopper og Peter Fonda reise tvers over USA på "sanne helikoptre." Motorsykler selv er kjennetegnet fremtredende i mange scener. "Easy Rider" samlet motorsykler og 1960 motkultur å utvide tilstedeværelsen av helikoptre til en ny generasjon.
Choppers dag

Siden 1970-tallet har helikoptre gjort gevinster som en mainstream institusjon. Mange selskaper tilbyr "chopper kits" for å snu fabrikkbygde motorsykler i chopper-stil modeller. (For noen ryttere, selve ideen om å standardisere prosessen med å bygge et helikopter i konflikt med ideen om å bygge en unik motorsykkel, og dermed gjør disse modellene noe annet enn en ekte chopper.) Trendene i chopper utforming har også kommet for å påvirke mainstream motorsykkel design, med motorsykkel beslutningstakere ivrige etter å kapitalisere på det voksende markedet for kjøpere på jakt etter chopper-stil produkter uten å ville vie tid og penger til en full-skala tilpasning jobb. Her igjen, det er en kløft mellom mer uformelle ryttere og medlemmer av en motorsykkel subkultur som ser disse nye ryttere som utenforstående som hensiktsmessig deres livsstil.
Choppers i populærkulturen dag

Choppers er mer populære enn noensinne i dagens pop-kultur. Reality TV-programmer som følger prosessen med helikopter design og konstruksjon er populære selv med ikke-motorsykkel ryttere. West Coast Choppers, et privat firma i Long Beach, California, som designer chopper stil motorsykler for mange kjendis klienter, ble gjenstand for "Motorcycle Mania" på Discovery Channel, og bringer eieren Jesse G. James til nasjonal berømmelse. En lignende strategi ble ansatt med "American Chopper", som fulgte arbeidet i Orange County Choppers i Newburgh, New York. Disse programmene, som med spillefilmer av en tidligere epoke, brakte bildet av helikoptre til allmennheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106395.html

Previous:
Next:

motorsykler