Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sammenlign Motorsykler

Det er mange stiler, produsenter og modeller å velge mellom når du ønsker å kjøpe en motorsykkel. Dessverre har forhandlere og de fleste private selgere ikke tillate motorsykkel test turer. Bike funksjoner, utseende, tilstand og pris er viktig, men ikke de eneste faktorene for å vurdere. Hvis du definerer dine prioriteringer, forskning syklene og se dem i person, vil du være godt rustet til å gjøre en rettferdig sammenligning. Du trenger
merke, modell, år og kilometerteller lesing for hver motorsykkel
Produsent spesifikasjoner
Motorsykkel bokført verdi referanse
Motorsykkel magasiner
Motorsykkel tilbehør kataloger
Vis mer Instruksjoner
Hvordan Sammenlign Motorsykler
en

Lag en liste over motorsykkel fakta som er meningsfullt for deg. Eksempler er setehøyde, sykkel vekt, ytelse egenskaper, tilstand, kjøpesum, bokført verdi, forsikring kostnader, vedlikeholdsintervaller, fargevalg, kilometerstand, husker merknader, tilbehør tilgjengelighet og karakter miles per gallon.
2

Samle data for hvert element. Gode ​​kilder er produsentens spesifikasjoner, eier klubber, tilbakekalling-sporing organisasjoner, offentlige sikkerhet provisjoner, forsikringsselskaper, magasin anmeldelser og tilbehør leverandører. Internett er et utmerket forskningsverktøy for mye av denne informasjonen (se "Referanser").
3

Gå se hver motorsykkel og ta notater. Pass på at syklusen er behagelig og i samme stand som beskrevet. Starte den og lytte til lyden. Motoren skal gå jevnt. Mørke flekker på gulvet under hele syklusen er et tegn på lekkasjer. Verifisere produksjonsdato, som vanligvis er stemplet på VIN plate. Kontroller utløpsdatoen på inspeksjon klistremerke.
4

Samle tilleggsinformasjon fra forhandleren eller eieren. Be ham om å beskrive hva slags rytter ville være komfortabel på sykkelen. Noen motorsykler er egnet for nybegynnere, mens andre krever racer-nivå ferdigheter. Spør når motorsykkelen var betjent sist, ble det arbeidet som er gjort og hva vedlikehold skyldes at produsentene neste anbefalte tjeneste dato.
5

Observer noen motorsykkelen slik at du kan vurdere hvordan det skifter og stopper.
6

Vurdere data, gir mer vekt på hvilke faktorer som er viktigst for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106493.html

Previous:
Next:

motorsykler