Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hjemmelaget motordrevne Sykler

Det er mange måter man kan tilpasse en pedal sykkel til en motorisert sykkel. Noen kits finnes som kan gi sykkelen kraften i en elektrisk moped. Men det er noen forskjellige måter du kan utstyre sykkelen med en hard drevet motor som vil sende sykkelen zipping sammen som den gamle stilen gressklipper motor drevet gå vognene fra barndommen. Motorsag Engine

Den mest logiske måten synes å utstyre en motorsag motor. Både motorsag og sykkelen kjører på kraften i kjeden. Alt du trenger å gjøre er å lære å stabilisere motoren på baksiden av sykkelen, finne riktig kjede som vil passe både motorsag og bakhjulet og gjøre litt testing før den går ut på veien. Selvfølgelig vil det være litt mer komplisert enn som så, men det er den grunnleggende ideen.
Safety Problemer

Noen problemer som kan oppstå med en motorsag motor drevet sykkel ville være at det ville bli svært varmt meget fort. Hvis du har den ulykke kommer borti den motoren mens den kjører, kan det bety noen brent bein i det minste.
Fuel Problemer

også ta hensyn betraktning det faktum at du trenger drivstoff og en måte å sette gassen fra ratt slik at du kan bedømme hvor fort du vil gå. De fleste av disse problemene kan løses med en sykkel girspaken (teknologien i en gass på en motorsag er svært lik en girspaken på en sykkel).
Fordeler
< p> Den mest åpenbare fordelen er at i stedet for å måtte anstrenge deg mens du sykler, kan du bare starte opp motorsag motor og gå. Avhengig av kraften i motoren, kan du få sykkelen til å gå ganske fort.
Alternatives

andre alternativer for hjemmelaget sykkel motorer inkluderer luke eaters og løvblåser. Men løvblåser er litt sjeldnere. Hvis du ønsker å holde seg borte fra drivstoff, kan du alltids prøve å koble opp en elektrisk motor på sykkelen, men det må være sterk nok til å drive sykkelen med deg på den.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106399.html

Previous:
Next:

motorsykler