Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er CCs på en motorsykkel?

Med så mange alternativer, modeller og motor størrelser tilgjengelig, shopping for din første motorsykkel kan være en skremmende oppgave. En enkel måte å finne ut hvor mye dike du kan håndtere er å undersøke hvor mange CCs en sykkelens motor har. Men ikke bli påvirket i "bigger is better" holdning, som å velge en sykkel som er utenfor ditt ferdighetsnivå kan være mer trøbbel enn det er verdt. Fastsettelse CCs

"CCS" - eller kubikkcentimeter - er et begrep for måling brukes til å måle det totale volumet, eller fortrengning, av sylindere av en motorsykkel motor. Generelt sett, jo raskere eller kraftigere motorsykkelen skal jo større slagvolum. For eksempel vil en 250cc ensylindret dirt bike fylle med 250cc av luft /drivstoff blandingen før komprimering.
Displacement lik makt
p Som sylindrene fylles med en blanding av luft og drivstoff, begynner forbrenningen tvinger motorens stempler gjennom revolusjon, propelling motorsykkelen framover. Med en større slagvolum motor, er en større mengde luft /drivstoff som kreves, produsere mer kraft.

Fordeler og begrensninger

Mens fordelene med en større forskyvning motorsykkel er økt kraft og fart, motorsykkelen vil veie mer, forbruker mer drivstoff i prosessen. På den annen side, mindre fortrengning motorsykler mangler strøm, men er økonomisk og praktisk for pendling.
Cubic Inch

Vanligvis brukes til å måle forskyvning i biler, den kubiske tommers (eller ci) brukes av Harley-Davidson og andre amerikanske MC-produsenter å betegne fortrengning. The Twin Cam 88 kubikk-tommers motoren (eller 1450 cc) er den største motor produsert av Harley-Davidson.
Nybegynners Bikes

Moped, scootere og ungdom skitt sykler generelt er i 50cc til 125cc og normalt ikke krever en motorsykkel lisens. De mest populære skitt sykler og noen lys plikt street sykler er tilgjengelig mellom 150cc og 250cc. De fleste amerikanske stater krever en 150cc eller større motor for å kunne operere en sykkel på en motorvei. Sykler med 500cc motorer tillate en balanse mellom ytelse og funksjonalitet, og er egnet for pendling og første gangs ryttere.
Intermediate /Expert Sykler

Motorsykler fra 600cc til 1000 cc blir ofte sett i - men ikke begrenset til - sport sykler. De fleste sykler i denne kategorien er bedre egnet til middels og avanserte ryttere. Sykler med 1000 cc og høyere er ikke anbefalt for en uerfaren rytter, high-forskyvning sykler er vanligvis brukt for touring eller høy ytelse

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106406.html

Previous:
Next:

motorsykler