Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sammenlign Motorsykkeldekk

Riders ønsker dekk som passer deres motorsykler, ser bra ut, gjør det bra og ikke koster en hel lønnsslipp. Jo mer du vet om hva du skal se etter i dekk, jo bedre rustet vil du være å gjøre de riktige kjøpsbeslutning. Instruksjoner
en

sammenligne dekk og deres karakterer på nettet. Besøk nettsteder som Motorcycle Superstore, som har en stor beholdning av dekk for bedre sammenligning (se Ressurser). Dette nettstedet tilbyr også en kundeservice link for shoppere som har spørsmål om de forskjellige merkene.
2

Sjekk brukerhåndboken for å få riktig størrelse på dekkene. Hvis du planlegger å gjøre størrelse modifikasjoner, sjekk med produsenten om eventuelle sikkerhetsmessige bestemmelser eller garanti restriksjoner.
3

Finn riktig type dekk stil. De tre viktigste kategoriene omfatter racing, sport og touring. Stilen vil avhenge av hvordan du har tenkt å bruke sykkelen. Racing dekk er laget for fart, sport for trekkraft og touring for bærekraft over lange avstander.
4

Se på materialene som brukes for å gjøre dekkene. Mykere forbindelser vil gi mye bedre veigrep under ridning. De vil ikke vare så lenge, men. Hardere materialer varer lenger og er gode valg for touring sykler.
5

Motorsykler vil bli kategorisert etter S, til H, V og Z gradering bestemme deres hastighet evner.
6

Sammenlikn prisene på motorsykkeldekk, og hva som er inkludert. Inkluderer prisen en garanti? Hva om montering?

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106332.html

Previous:
Next:

motorsykler