Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakhjulet på en Honda Goldwing

The Honda Goldwing er kjent for sin driftssikkerhet, størrelse, enkelt vedlikehold og komfortabel tur. Dessverre, når en ulykke inntreffer, og bakhjulet på sykkelen må gå av, om å fikse en flat eller arbeid på Goldwing kjøring linje, kan det være litt av en prøvelse. Få en Goldwing tilbake på veien på kort tid ved å lære hvordan du fjerner bakhjulet fra sykkelen hjemme. Du trenger
Carpet eller mykt stoff
Basic skiftenøkkel satt
Basic socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Legg ned et stort stykke av tepper eller annet mykt stoff for motorsykkelen til å hvile på mens du arbeider. Sykkelen vil ikke være på støtten sin siden stativet ikke heve bakhjulet høyt nok opp fra bakken for å fjerne det.
2

Tips motorsykkelen sakte og forsiktig mot stoff eller teppe og legg den på sin side. Det kan være lurt å be en venn om hjelp til å hindre utilsiktet skade Goldwing. Sykkelen skal hvile på krom vakter, ikke på plast.
3

Bruk en pipenøkkel eller kombinasjonsnøkkel å nå bak venstre bakskjerm og angre fender festeboltene. Med fender ut av motorsykkelen, bør du se de fem hjulmuttere som holder bakhjulet på sykkelen.
4

Bruk en kombinasjon skiftenøkkel eller stor pipenøkkel til å fjerne de fem slepe nøtter som holder bakhjulet på plass. Løsne og fjern akselen slik at hjulet til å gli ut av baksiden av motorsykkelen.
5

Sett på bakhjulet ved å sette den tilbake på plass og erstatter akselen og de fem hjulmuttere så stramme dem sikkert. Sett på fender og sykkelen er klar til å gå. Kontroller at alle bolter er strammet for å unngå en krasj eller annen svikt på baksiden av sykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106111.html

Previous:
Next:

motorsykler