Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Yamaha motorsykkel

Å kjøre en motorsykkel er et populært tidsfordriv og transportmiddel. For å holde Yamaha motorsykkel i topp-fungerende tilstand og for å holde motoren på topp ytelse, må du holde sykkelen godt vedlikeholdt. En nøkkel til riktig ytelse fra motorsykkelen er oljeskift hver 3 til 6 måneder. Oljeskift i din Yamaha motorsykkel er enkelt og vil spare deg for penger. Du trenger
Wrench satt
Yamaha oljefilter
10W 40 olje
Bucket
Vis flere instruksjoner
oljeskift på en Yamaha motorsykkel

1

Park din Yamaha motorsykkel på en plan overflate. Plasser bøtte under bunnen av motoren.
2

Skru ut oljepluggen mutter (med riktig størrelse skiftenøkkel) direkte under motorsykkel motorblokken. La all oljen renne ut i bøtten. Skru av oljefilteret fra venstre side av motoren med hånden. Skru tappepluggen tilbake i bunnen av motorblokken til den er strammet med en skiftenøkkel.
3

kjøper riktig modell av Yamaha olje filter for merke av sykkel and3 qts. av 10W 40 olje. Du kan kjøpe disse fra din lokale Yamaha-forhandler eller auto butikken.
4

Hell en skvett ny olje inn i den nye Yamaha oljefilteret. Tørk noen olje rundt kanten av filteret også. Skru Yamaha oljefilter tilbake på med hånden til den er stram.
5

Fjern peilepinnen og legge riktig mengde olje som spesifisert i din Yamaha motorsykkel bruksanvisningen. Sendes 2 til 3 qts. av olje er tilstrekkelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106293.html

Previous:
Next:

motorsykler