Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Chain Rivet Verktøy

Skifte kjedet på en motorsykkel er enklere enn folk flest tror. Med en god breaker og riveter, vil jobben ta mer enn 20 minutter etter litt øvelse. De fleste kjeden breaker /riveter verktøy kits tendens til å bli priset i $ 80 til $ 120 rekkevidde, men det er en lønnsom investering - spesielt hvis settet kommer med en livstidsgaranti. Hvis du er en gjør-det-yourselfer, eller ønsker å øke mekaniker ferdigheter, er en kjede breaker /riveter verktøy et viktig tillegg til verktøykassen. Vi har satt sammen en liste over de mest pålitelige kjeden verktøy på markedet fra og med januar 2010. Motion Pro Chain Breaker og Fengslende Tool Kit

Motion Pro Chain Breaker og Fengslende Tool Kit er sannsynligvis den mest populære kit på markedet for å bryte og medrivende kjedene opp til 530 i størrelse. Settet kan brukes på cam eller kjøre kjeder, kommer med tre trykk pins og er konstruert av en investering-cast herdet kroppen. Motion Pro verktøy er vanlig blant mange mekanikere 'spesialitet verktøykasser, og deres Chain Breaker og Fengslende Tool Kit er et viktig tillegg.
DID KM501E

Liten, kompakt og tøff vil DID KM501E klinke verktøyet få jobben gjort med letthet. Dette verktøyet gjør det mulig å kutte kjettingen og trykk fit forbindelsesleddene, og er kompatibel med 520, 525, 530 og 532-størrelse kjedene. DID KM501E kommer i en denim pose med enkle å følge instruksjoner.
EK Chain Cutting og Fengslende Tool

EK sin Chain Cutting og Fengslende Tool gjør VISSTE oss se ut som en sykkel verktøyet. Med en unik rektangulære boksen design og langt skaft, kan dette solid billet rustfritt stål verktøy drive ut pins og klinke kobler lenker. Hvis du har en EK-kjeden og velge den Screw-Type hovedledd, er alt du trenger en 8 mm fastnøkkel. Den EK Chain Cutting og Fengslende Verktøyet er utviklet for et liv i tjeneste.
RK Chain Breaker /Press Fit Rivet Tool

RK Chain Breaker /Press Fit Rivet Tool kan bryte 40 - og 50-type kjeder og trykk er tett toleranse 40, 50 og 60 O-ring sideplatene. RK kjedeverktøy bruker spesielle flyttbare pinner som sammenfaller med størrelsen på kjeden. En av de beste tingene om RK kjedeverktøy er den kommer med en livstidsgaranti på verktøyet kropp og håndtak.
Pit Posse Heavy Duty Chain Cutter og Fengslende Tool

The Pit Posse Heavy Duty Chain Cutter og Fengslende Tool har en tøff konstruksjon og god gummiert grep langs håndtak for maksimal komfort. Pakket i en kompakt plastboks, kommer verktøyet med tre forskjellige pins og tre separate trykk plater for et bredere spekter av kjeden applikasjoner. Pit Posse tilbyr også en begrenset livstidsgaranti som sier: "Hvis det bryter, vil vi erstatte det."
Stockton Tool Chain Breaker og Rivet Tool Kit

The Stockton Tool Selskapets Chain Breaker og Riveter Kit leveres med alt du trenger å jobbe med kjetting din, pakket i en termo-støpt plast sak. Med flere nålediametre som passer en rekke av kjeder 35-630, kan Stockton kjeden verktøysett også betjene de fleste cam kjedene. Du får en kjede trykk med avtakbart håndtak, tre ambolter, tre pins, to pressplater, en riveter og en spak bar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106053.html

Previous:
Next:

motorsykler