Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Trekk Harley Rocker Bokser

Populariteten av motorsykkelen motkultur er for tiden nådde en all-time high. Men mens moro og eventyr av motorsykkel reise kan være ubestridelig, kan den skjulte kostnaden for motorsykkel vedlikehold bli uoverkommelige. Det er der en god mekaniker verktøysett og en kan-gjøre-holdning vil gå en lang vei. Fikse en lekk pakning hjemme i stedet for på den lokale Harley-forhandler kan lagre rider masse penger bedre brukt andre steder. Trekke rocker boksen dekker fra en Harley er nødvendig for å få tilgang til hodene, bytte slitte deler og stoppe rocker boks lekkasjer. Du trenger
Mechanic redskap satt
Momentnøkkel
Replacement pakninger
Harley-Davidson fabrikken manual for merke og modell
Vis flere instruksjoner
1

Tapp gass fra tanken. Løsne alle gasstankåpninger festeboltene og fjerne tanken selv. Plasser tanken på en sikker, out-of-the-way sted.
2

Fjern de fire boltene og sel fra toppen av hver rocker box cover med en umbraconøkkel. Fjern den øvre og midtre rocker boksen dekker fra hver sylinder. Kast de gamle pakninger.
3

Fjern boltene som holder vippearmene med en vanlig skiftenøkkel. Begynn med boltene nærmest ventilløfterne. Marker rocker arm sjakter og rocker armene slik at de hver installert i sine opprinnelige posisjoner, og deretter fjerne dem.
4

Fjern alle gjenværende festene som holder lavere rocker boksen til topplokket med riktig skiftenøkkel. Du kan nå fjerne den nedre rocker boksen.
5

Bytt ut gamle pakninger på hver topplokk og installere alle demonterte deler i omvendt rekkefølge. Stram hvert feste ned til spesifisert mengde dreiemoment. Før du strammer den endelige festene, sørg for at den midterste delen og pakning av de rocker bokser er like langt fra hverandre på alle sider. Trekk til siste boltene i en krysser mønster for å hjelpe låse ned pakningen. Installere bensintanken og slangene med alle tilhørende hardware.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106054.html

Previous:
Next:

motorsykler