Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sammenlign motorsykkel hjelmer

Når man kjører en motorsykkel, det er mer potensiale for kroppen å bli skadet, siden det ikke er noen dører for å gi ly. Også flere ulykker involverer motorsykler siden de kan noen ganger være vanskelig å se på veien, og det er derfor det er viktig å beskytte hodet. Faller fra en motorsykkel går 65 miles i timen gir deg ikke mye av en sjanse til å unngå å få hjerneskade, spesielt hvis du ikke bruker hjelm. Hjelmer varierer i kvalitet og design, og det er derfor du bør vite hvordan du sammenligne motorsykkel hjelmer. Instruksjoner
Hvordan Sammenlign motorsykkel hjelmer
en

Kontroller at motorsykkel hjelm er sertifisert av United State Department of Transportation (DOT). DOT lab tester hjelmer for å sikre at de oppfyller sikkerhetsstandarder.
2

Self-test hjelmen å sørge for at det ikke vil komme ut av hodet ditt. Plasser hjelmen på hodet og fest hakestropp. Deretter prøver du å løfte hjelmen ut av hodet ditt og rull den frem. Det kan skade ørene dine, men du bør ikke være i stand til å trekke den av. Dette self-test gjør det mulig å avgjøre om hjelmen vil holde en når du kommer på og av sykkelen.
3

Sjekk passformen på hjelmen. Hjelmer bør klemme huden. Du vil ikke ha det så stramt at det er ubehagelig, men du ikke vil at den skal gli av. Riste på hodet frem og tilbake og fra side til side for å sikre at hjelmen ikke skubbe. Helhjelmer bør danne tett til kinnene og sidene av hodet ditt.
4

Finn ut hvilken hjelm gir deg den beste dekningen og komfort. Full visir kan beskytte øynene mot rusk, og denne stilen av hjelmen noen ganger har vents å hjelpe med sirkulasjon av kald luft. Prisene varierer mellom stiler og avhenger av hvilke funksjoner hjelmen har, men du må kanskje betale mer for en hjelm som føles skreddersydde.
5

vurdere utseendet på hjelmen. Lyse farger og iøynefallende design kan hindre deg fra å komme inn i en ulykke siden bilene vil merke deg mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106212.html

Previous:
Next:

motorsykler