Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri en akryl frontrute

Motorsykler, samt vannjet og fly, har akryl frontruter. Akryl er en klar, hard plast. Mens de er like effektive som glass frontruter, akryl frontruter er mer utsatt for riper. For å hindre at dette skjer må du følge en bestemt diett når du rengjør en akryl frontruten slik at den forbedrer utseendet på frontruten i stedet for permanent marring det. Det viktigste forholdsregel er å bruke egnede rengjøringsmidler. Du trenger:
En gallon bøtte
Varmt vann
Mikrofiber kluter
Plastic polish
Vis flere instruksjoner
en

Fyll en bøtte med varmt vann (ca 75 grader vil fungere) og hell den over hele frontruten. Fyll bøtte en gang og mette dine microfiber kluter. Uten vri dem ut, lå det fullt utfoldet microfiber kluter på utsiden av frontruten til all akryl er dekket.
2

La klutene sitte på frontruten i 20 minutter. De vil felle vannet på frontruten stedet for å la det rulle av. Dette er det samme som "soaking" frontruten for å få det fast på rusk løs nok for deg å tørke vekk i neste trinn.
3

Trekk kluter ut av frontruten. Ta en ny, tørr klut og tørk utsiden av frontruten i en opp og ned bevegelse en gang for å fjerne de store rusk. Ikke tørk en gang som du ikke ønsker å fullstendig tørke den.
4

Ta en mikrofiberklut og bruke en teskje av plast polish til det. Tørk både innsiden og utsiden av frontruten, i en opp-og nedadgående bevegelse som før, for å buff akryl til en skinne, og fjerne eventuelle gjenværende smuss. Hvis innsiden av frontruten er veldig skitten, tørk den ned med bare vann før du bruker polish.
5

La frontruten lufttørke. Tørke av den kunne gjøre det stripete og oppmuntre riper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106286.html

Previous:
Next:

motorsykler