Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Clutch Switch Lead Wire på en Yamaha motorsykkel

Hvis du sitte på en motorsykkel, før eller senere du kommer til å droppe det. De fleste av disse mindre ulykker oppstår ved lave hastigheter eller står stille - ofte fordi sykkelen ble startet mens de fortsatt i gir, noe som fører til at motorsykkelen til å støte frem uventet hvis du unnlater å løsne clutch. For å unngå dette, har Yamaha utstyrt nyere modeller med en bryter som deaktiverer starteren hvis clutch hendel ikke dras i. Dessverre er ledningene som kobler til bryteren ikke veldig robust og kan lett bli skadet. Du trenger
Phillips skrutrekker
Barberblad
Terminal pin kjøkkenvifte verktøy
Wire
Wire-avbitertang
Terminals, male Wire stripping og krimpetangen
Mini spade kontakter, female Elektrikertape
Vis flere instruksjoner
en

Finn clutch-bryteren på undersiden av clutch hendel abbor og trekk mini-spade kontakter helt av .
2

Skru de to Phillips skruene på undersiden av venstre switch pod boliger. Separer bryteren pod bolig og trekke hele pod vekk fra styret. Følg bryteren pod er ledninger til de viktigste ledningsnett og koble bryteren pod fra motorsykkelen.
3

Separer clutch-bryteren fører fra bryteren pod er ledninger, nøye skjære gjennom krympeslange med et barberblad etter behov. Trekk clutch-bryteren fører bort fra resten av pod ledninger. Pakk ut clutch bytte bly terminal pins fra kontakten ved hjelp av en extractor verktøyet.
4

Mål to lengder av wire, ved hjelp av den originale clutch-bryteren fører som en referanse, og kuttet det nye ledningsnettet ved hjelp av et par ledning-avbitertang. Strip en 1/4-tommers lengde på isolering av både endene av ledningene. Fest en kvinnelig mini-spade kontakten på den ene enden av hver ledning og klem den på plass med en krympetang. Skyv gjenværende strippet enden i en mannlig terminal pin og krymp beina på den pinnen for å feste den til wire.
5

Sett terminalen pinnene i den opprinnelige clutch bytte bly åpne posisjoner på bryteren pod er kablingskontakt. Trykk på pinnene i fast før de er helt på plass i kontakten.
6

Wrap bryteren pod ledningsnett tett med elektrisk tape, forlater de siste par inches av clutch bytte sin ledningene gratis fra resten av ledningene.
7

Sett bryteren pod på håndtaket bar og plugge sin ledningsnettet inn i ledningsnett. Skyv clutch bytte bly sin mini spade kontakter på clutch bytte terminaler.
8

Test clutchen bryter for forsvarlig drift ved å slå av tenningen på "ON" posisjon, trekke i clutch hendel, og starter motorsykkelen som normalt. Dersom motorsykkelen ikke vil starte, kan ledelsen trådens terminal pins ikke helt på plass i kontakten eller clutch-bryteren kan være skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106117.html

Previous:
Next:

motorsykler