Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Start din egen Motorsykkel Forretninger

Motorsykler er en økonomisk måte å pendle til jobb. De gir også en måte å tilbringe en morsom helg, ta rides på naturskjønne veier og sideveier. Flere mennesker velger å ri motorsykler, enten av økonomiske grunner eller fordi de liker aktiviteten. Noen av disse menneskene kjøper godt vedlikeholdt brukte motorsykler i stedet for å gå inn i gjeld for nye. Dette skaper behov for mer brukt motorsykkel bedrifter. Starte en liten brukt motorsykkel virksomhet kan etterhvert produsere en svært god inntekt, så lenge eieren er kunnskapsrik på motorsykkel reparasjon, og har en god forretningssans. Du trenger en Business License Bilde Bygning
Motorsykkel reparasjon trening
Vis flere instruksjoner
en

Ta en motorsykkel reparasjon klasse. Bare å være i stand til å reparere motorsykler i garasjen er ikke nok for en bedrift. En hands på, kan selvlært mekaniker være veldig bra, men å ha et sertifikat fra en skole vil gjøre deg virke mer profesjonell. Lær av en lokal høyskole eller ta online klasser.
2

begynne å kjøpe rimelig brukte motorsykler. Jobbe med dem i fritiden. Reparere an å fikse seg, og strippe de andre til å bygge en brukt delelager. Når du får flere motorsykler klare for salg, er det på tide å bestemme hvor du vil salget dem.
3

Finn et sted. Å leie en bygning i forretningsområdet kan bli dyrt. Kommunen kan ha forordninger mot din type virksomhet på grunn av EPA forskrifter eller støy bekymringer. Sjekk med Rådhuset for å sikre at du kan ha denne type virksomhet der du vil ha den, før du søker om en virksomhet lisens. Du blir nødt til å søke om skattekort identifikasjonsnummer for å få en bedrift lisens. Ditt fylke kontorist vil hjelpe med denne prosedyren, og vil sette en notis i avisen, å opplyse om navnet på virksomheten og som eier den.
4

Sjekk de lokale koder og zonings før de bestemmer seg for å bygge din motorsykkel virksomhet på din bolig. Reguleringsplan kan ikke tillate at type hjem basert virksomhet. Du kan være i stand til å søke om en reguleringsplan varians, men være forpliktet til å delta på flere høringer. EPA forskrifter og krav kan ta litt tid å overholde, men hvis du er seriøs om denne virksomheten, må du ta de nødvendige skritt før du kan få en bedrift lisens.
5

Åpne din motorsykkel forretninger med den lille mengden av brukte motorsykler du har kjøpt, reparert og pusset opp. Annonsere et åpent hus feiring for den første dagen av virksomheten. Plasser flyers i virksomheter som du vet er besøkes av motorsykkelen ryttere. Inviter alle du kjenner til å delta på åpent hus.
6

Vær forberedt på å svare på spørsmål og vise din kunnskap når folk kommer til åpent hus feiring. Tilby gode tilbud på motorsykler du har for salg. Har prisene for reparasjoner, service og vedlikehold vises. Tilby en storslått åpning rabatt til kunder som planlegger sine reparasjoner umiddelbart.
7

Følge opp ved å gjøre reparasjoner effektivt og raskt. Dette vil bygge respekt blant andre motorsyklister. Gi dem kvalitet reparasjoner, en fornuftig pris og en rask tur rundt tid, og virksomheten vil vokse raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106264.html

Previous:
Next:

motorsykler