Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en Moped Forgasser

Riktig å fjerne moped forgasser vil sikre at du ikke skade de delene som er koblet til forgasseren og gir mulighet for en ren og enkel re-installasjon. Dette tar bare noen få minutter og en enkel skrutrekker. Når du har fjernet moped forgasser, kan du utføre andre nødvendige arbeidet. Instruksjoner
en

Fjern sidedekslene på moped. Dette er den store aluminium eller plast-stykker som er på siden av motorrommet. De bør løsne lett. Noen kan ha en eller to skrue som trenger å bli fjernet for å fjerne sidedekslene. Sett denne til side.
2

Finn moped forgasseren. Dette kan enkelt gjøres ved å finne de deler festet til gass-kabelen. Også, i umiddelbar nærhet til luften boksen, vil du finne en plast del som dekker luftfilteret og andre komponenter. Pop denne luften boksen av og sett den til side. Mens du fjerner deler, se etter skader og sprekker langs veien. Hvis du finner en del med skader eller sprekker, bør du vurdere å erstatte den.
3

merke mopeden forgasseren er festet til motoren ved fordeleren. Dette gjøres med en krympe-mekanisme. Hvis du bruker skrutrekker for å løsne skruen på slutten, vil det gi rom for bevegelse av krympe-mekanisme. Deretter kan du løsne forgasseren.
4

Løsne gassvaieren ved å gi den et par Wiggles. La det henge på plass. Når du har gjort det, vil du legge merke til drivstoff er festet på baksiden av forgasseren. Løsne denne og la den henge fritt også. Nå kan du skyve moped forgasseren ut av sin montering for vedlikehold og rengjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106151.html

Previous:
Next:

motorsykler