Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Grunner til å bruke hjelm på en motorsykkel

foraktet i enkelte kretser, serverer Motorsykkelhjelm en rekke formål og beskytter hodet fra hodeskade og veien rusk. Enten pålagt ved lov eller ikke, hjelmer har mange forskjellige fordeler. Beskyttelse

hjelmer beskytte hodet fra veien utslett og traumer i ulykker. En University of Pittsburgh studien etter opphevelsen av hjelm lover i Pennsylvania viste en 66 prosent økning i hodeskade dødsfall etter en 24 prosent reduksjon i hjelm bruk.
Bugs

flygende insekter er bane av ryttere, og det er ikke noe mer ekkelt enn å ha en stor feil feilindikator direkte på ansiktet ditt. En motorsykkel hjelm holder som skjer

Debris

Stones og annet rusk kan kastes opp fra veien;. Støv i øynene. Rusk kan også bli kastet fra bilen foran, det er ikke uvanlig å se et askebeger tippet ut av vinduet. Hjelmer holde slike rester fra ansiktet.
Kommunikasjon

Hjelmer utstyrt med radioer hjelpemiddel kommunikasjon mellom rytterne. De kan også kobles for musikk.
Climate Control

I vinter, hjelmer holde ut kulden. På alle tider av året, de holder ut den konstante vinden som bidrar til tretthet og kaldt. I sommer, reduserer de solbrenthet og bidra til å forebygge dehydrering ved at svette tid til å kjøle ned huden.
Sikt

En blank, mønstret hjelm er reflekterende og legger til den generelle synligheten av en rytter. Når en rytter stort sett bærer svart, står en slik hjelm ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106483.html

Previous:
Next:

motorsykler