Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Yamaha Vino Vs. Honda Metropolitan

Yamaha Vino og Honda Metropolitan er gassdrevne scootere fra japanske bilprodusentene. Hver er bygget i en klassisk, europeisk stil og er markedsført til unge, urbane drivere. Begge modellene selges i flere markeder over hele verden, inkludert USA, hvor de er klassifisert som motorsykler. Til tross for å ha mye til felles, er det noen forskjeller mellom Vino og Metropolitan at bjørnen betraktning. Yamaha Vino Informasjon

Yamaha Vino bruker en væskekjølt firetaktsmotor med et volum på 49 kubikkcentimeter. Vino har et kick forrett og en automatisk girkasse. Liket av Vino har retro styling, designet for å ligne en klassisk scooter. En låsing oppbevaringsrom og bak bagasjebærer gi plass for å frakte elementer. Den Vino 1,2 gallon gass tank gir den en rekkevidde på rundt 130 miles, med en omtrentlig 110 miles per gallon drivstoff rating.
Honda Metropolitan Informasjon

Hondas Metropolitan gass scooter drives av en ensylindret, fire-takts 49 cc motor. Motoren er væskekjølt og bruker en forgasser. The Metropolitan funksjoner convenience tilbehør som en låsbar, værbestandig oppbevaringsrom under setet. Den bruker også Hondas Combined Braking System, som overfører bremsekraft til begge hjulene, for bedre sikkerhet. The Metropolitan har en 1.32 gallon gass tank og en toppfart på 40 miles per time.

Likheter

Yamaha Vino og Honda Metropolitan har mye til felles . Begge bruker en tradisjonell walk-gjennom rammen og retro europeiske styling med en enkelt runde frontlys, runde forkrommede speil og store karosserideler. Både scootere også bruke en lignende, 49cc motor som balanserer kraft og drivstofføkonomi. De deler andre tekniske spesifikasjonene, herunder trommelbremser og en reimdrift system. Når full tank, Vino og Metropolitan begge veier inn på rundt £ 175.
Hovedforskjellene

En av forskjellene mellom Yamaha Vino og Honda Metropolitan er drivstoff effektivitet. Mens Yamaha gjør et poeng av å kalle ut Vino er anslagsvis 100 miles per gallon rating, ikke Honda ikke annonsere Metropolitan drivstofføkonomi. Metropolitan sjåfører har rapportert oppover på 150 miles per gallon i praktisk bruk. Annet enn dette, forskjellene er stort sett kosmetiske, med Metropolitan gjør bruk av flere karosserideler og en integrert frontlys, mens Vino har en utstående frontlys og færre lakkert i bilens farge kroppsdeler.
Sammenligning for Kjøpere

Velge mellom en Yamaha Vino og en Honda Metropolitan er sannsynlig å være en vanskelig avgjørelse. De to kjøretøyene er svært like på de fleste måter. Foruten å ha noe bedre drivstofføkonomi, er Metropolitan også priset litt under Vino, på litt over $ 2000 (mens Vino starter rundt $ 2200). Alle prisene er per 2009. Brukte modeller er like sammenlignbare. Slutt avgjørelsen mellom disse to scootere kan avhenge av merkelojalitet, eller spesifikke forhandler insentiver eller spesialtilbud på prising.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106498.html

Previous:
Next:

motorsykler