Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Bli kvitt vann i en motorsykkel Gas Tank

Vann kan komme inn i motorsykkelens gasstanken på en rekke måter, men den vanligste måten er ved kondensering. Hvis du har lov til motorsykkelen til å sitte i en lengre periode i kaldt eller kaldere vær med en halvfull eller nesten tom tank, har du skapt optimale forhold for kondens og akkumuleres inne i tanken. Avhengig av alvorlighetsgraden av vannet problemet, kan du være i stand til å kontrollere det selv med enkel, rimelig og lett å finne produkter. Instruksjoner
en

Prøv å starte motorsykkelen. Hvis det er vann i gasstanken, det skaper muligheten for motoren feiltenning. Dette betyr imidlertid ikke bety at motoren ikke vil kjøre i det hele tatt. Hvorvidt motorsykkelen vil starte opp vil diktere din første løpet av handlingen. Hvis den starter, går du videre til neste trinn. Hvis ikke, går du videre til trinn 4..
2

Drive motorsykkelen til en bensinstasjon, helst en som selger automotive produkter som motorolje og drivstoff behandlinger. Se etter en flaske heet eller annen tørrgass løsning. Les etiketten nøye for å være sikker på at den løsningen du finner er riktig for motorsykkelen, og deretter kjøpe den.
3

Dumpe hele innholdet av tørrgass løsning i bensintanken, da toppen av tanken med en frisk last av drivstoff. Alkohol i tørrgass vil bidra til å brenne vannet ut av systemet, og det vil helt korrigere eventuelle ikke-alvorlige vannproblemer.
4

Har motorsykkelen slept til en autorisert mekaniker hvis det vil ikke starte i det hele tatt eller hvis misfires vedvarer dager etter tilsetting av tørr gass til systemet. Be om at bensintanken må tømmes, spyles og re-fylt, hvis mulig. Denne jobben kan kreve omtrent en times arbeid. Dette kan koste godt over hundre dollar, men det vil spare deg for mye om problemet kan bli løst raskt. Hvis vannet problemet er alvorlig nok til å kreve dette, er det verdt hver krone.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106220.html

Previous:
Next:

motorsykler