Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Historien om Motocross Racing

Motocross, en verdensomspennende motorsykkel off-road racing konkurranse, begynte i England like etter første verdenskrig, og ble kjent som "scrambling". Motorsykler er i hovedsak fabrikkproduserte gaten motorsykler som brukes til å rase på grusveier og kupert terreng. Motocross hjulpet anspore motorsykkel utstyr over flere tiår, spesielt i suspensjon og rammekonstruksjon. Sporten har siden blitt populære over hele verden, spesielt i USA. British Dominance

Motorsykkel beslutningstakere BSA, Matchless og Norton var blant flere britiske byggherrer som følger syklistene med motorsykler i løpet av de første årene av scrambling.
Divisions

International Motorcycle Federation opprettet racing divisjonene i 1952 ved hjelp av motorens slagvolum størrelse å dele konkurrenter og nivå spillefeltet.
Andre Makers

slutten av 1950 og tidlig 1960-tallet, spansk-laget Bultaco og Husqvarna i Sverige dukket opp som populære modeller rivaliserende BSA og Matchless i USA off-road racing circuit.
Stadium Konkurranse

Motocross racing ble så populære i USA at den første stadion off-road arrangementet ble holdt i Los Angeles Coliseum i 1972.
japansk Influence

slutten av 1960 og tidlig 1970-tallet var vitne til en overgang fra britiske og andre europeiske-laget sykler til japansk-laget Suzukis, Kawasakis og Yamahas som dominerende sykler.
freestyling

disiplinert racing gjort plass i 1980 og 1990 til freestyle, eller FMX, ridning som viste en rytter antenne akrobatisk talent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106329.html

Previous:
Next:

motorsykler