Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en Sport Bike

Du kan allerede elske din sportssykkel, men gjør noen endringer som ikke bare bidrar til å gjøre sportssykkel din egen, men også tar maskinen nærmere sin racing potensial. Instruksjoner
en

Endre skjerf å droppe 6 eller 7 pounds av sportssykkel, bidra til å holde sykkelen i bedre form og selv presse litt mer hestekrefter ut av maskinen. Sjekk ut karbonfiber lyddempere fra selskaper som Muzzy er å gjøre en rask og relativt billig modifikasjon som gjør en stor forskjell.
2

Endre eller bytte ut ryggen hjuloppheng på sykkelen for å handle aksjen suspensjon i for noe strammere og sterkere som kan holde bakhjulet på bakken over humper i fart og gjennom krappe svinger. Hvis du ikke ønsker å investere i en ny suspensjon deretter ta sykkelen til en sportssykkel mekaniker for å stramme eller løsne sin suspensjon etter behov.
3

Vurdere nye bremseslanger å erstatte lager gummi linjer med stål linjer som bevarer 100 prosent av kraften du putter inn i pausen pull.
4

Legg noen ramme glidere for å beskytte deg og sykkelen litt bedre i tilfelle du faller på sykkel. Sjekk med din sykkel maker å se hva ramme glidere de anbefaler, og hvis en direkte eller in-direkte montering er best for din sportssykkel modifisering.
5

noen kosmetiske endringer med ny kropp arbeid (inkludert en tilpasset maling jobb), LED-lys og en spesialisert frontrute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106142.html

Previous:
Next:

motorsykler