Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda drøm History

Produsert av Honda Motor Company 1959-1969 ble Honda C77 eller drøm 305 drevet av en 305cc overhead-cam twin-sylindret motor og kunne nå hastigheter nesten 100 mph. Honda Motor Company

Grunnlagt i 1948 av Soichiro Honda, ble Honda Motor Company tenkt å skape økonomisk og pålitelig transport. Ved 1959 hadde selskapet etablert seg i Los Angeles, California, under navnet "American Honda Motor Company" og begynte å importere motorsykler til USA
den første drømmen

Soichiro Honda sin første motorsykkel, D-type, ble opprettet i Japan i 1949. Med en 98cc to-takts motor, kalt Honda D-type the Dream - det var hans drøm å lage komplette motorsykler. Honda fortsatte å navngi sine senere modeller på denne måten.
The C77 Drømmen 305

Etter suksessen med Hondas C100 Super Cub, dukket C77 som en allsidig og populær motorsykkel. Det er 305cc twin motor tillatt for hastighet i nærheten 100mph og kan være utstyrt med frontruter, saddlebags og annet tilbehør for touring. The Dream 305 ble produsert i 10 år, og likte godt salg over hele verden.
Variasjoner

Selv om alle modellene delte en presset stålramme og firkantede frontlys med integrert speedometer, Honda tilbys flere varianter av Dream. Disse inkluderte CA76 Touring, som inneholdt rørformede høye styret, og CS76 drøm Sport, med veldreide "scrambler" type eksosrør. Honda har også produsert CB77 Superhawk, hvis viktigste forskjellen fra Dream var det rørramme og desidert racier tilstedeværelse.
The End of the Dream

I 1969 krevde motorsyklister mer ytelse og C77 ble pensjonert. Honda vil erstatte the Dream og Superhawk med større tvillinger og fire-sylindrede modeller, som for eksempel CB750.
Samle the Dream

The Dream er ivrig innsamlet av motorsykkel aficionados og har en veldig sterk tilstedeværelse i Vintage Japanese Motorcycle Club. Mange web-fora, som for eksempel honda305.com, har spiret på Internett, og gir et vell av kunnskap og støtte for Drømmen eiere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106402.html

Previous:
Next:

motorsykler