Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en Bonzai Scooter

The Bonzai scooter er en japansk-laget gassdrevne scooter som kjører på tre hjul. Det er ansett som en all-terrain vehicle (ATV). Scooteren er drevet som som vanlig kjøretøy i Japan og kan nå hastigheter på opp til 90 miles per time. Siden denne scooteren er ansett som en sjelden type moped, kan det være vanskelig å finne hos din lokale scooter markedet. Instruksjoner
en

Gå til Motor Scooter Shopper nettsted for å finne lokale scooter forhandlere (se Ressurser). Klikk på tilstanden din, og du vil se en liste over forhandlere i staten. Ring nærmeste forhandler og spør om de har Bonzai scootere tilgjengelig eller om de vet om andre lokale steder som har noen på lager.
2

Gå til eBay for å se etter Bonzai scootere som ofte koster mindre enn hva forhandlerne be om. Gjennom eBay, bør du være i stand til å kontakte eieren med eventuelle spørsmål du har om scooter.
3

Bestem garantier tilgjengelig for Bonzai scooter du har funnet. Det vil bli vanskeligere å finne en garanti med en brukt scooter. Pass på at scooteren har minst seks måneders garanti slik at du kan få reservedeler og reparasjoner hvis du støter på noen problemer.
4

Søk online forhandler og bruke de anbefalte online forhandler lenker fra Motor Scooter Shopper hjemmeside (se Ressurser). Prøv å finne en avtale på ett av nettstedene som tilbyr gratis frakt.
5

vurdere å se på lokale og nettbaserte ATV forhandlere fordi Bonzai scooter er også ansett som en ATV. The Dealer ATV nettstedet er en slik ressurs (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106425.html

Previous:
Next:

motorsykler