Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan finne en motorsykkel VIN nummer

Du må finne en motorsykkel kjøretøy identifikasjonsnummer ( VIN ) for et par grunner. Kanskje du er interessert i å kjøpe en brukt sykkel , og du ønsker å sørge for at tittelen er rent eller du ønsker å gi 17 -sifret VIN til forsikringsselskapet for et tilbud . Det er også mulig at du ønsker å selge din sykkel, og gi potensielle kjøpere med tillitvekkende full avsløring av informasjon. Du trenger
service bindemiddel ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

vurdere en alder av motorsykkelen i spørsmålet. Hvis det er en 1981 eller nyere motorsykkel, vil du definitivt finne en VIN . VINs ikke var standardiserte verdensbasis inntil 1981 . Hvis det er eldre enn det, kan eller du ikke kan finne en. Ikke fortvil om du ikke finner det i dette tilfellet , fordi det sannsynligvis aldri hatt en VIN i første omgang .
2

Undersøke eventuelle utsatte ramme deler av motorsykkelen. VIN vil vanligvis være plassert på en metallplate som er boltet til rammen sted mot fronten av motorsykkelen. Dersom motorsykkelen er en steg- gjennom scooter ( som er ansett som en motorsykkel av juridisk definisjon ), vil denne platen bli plassert i området der du går gjennom .
3

Skriv nummeret ned og holde den med den andre dokumentasjonen . Hvis du holder en perm med notater på motorsykkel service og vedlikehold , er det et utmerket sted å holde VIN .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106070.html

Previous:
Next:

motorsykler