Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Motorsykkel Styre

Hvis du ikke er fornøyd med aksjen styret på motorsykkelen eller trenger å erstatte dem på grunn av en krasj, er det en overflod av ettermarkedet alternativer tilgjengelig. Installasjonen er relativt enkelt når riktig prosedyre følges. Vi kommer til å vise deg hvordan du skal installere et sett med motorsykkel styret. Du trenger
Socket fastnøkkel
Skrutrekkere
Towel
Air kompressor eller hårspray
WD-40
Vis flere instruksjoner
Fjern den gamle barer

en

Still et håndkle over motorsykkelens gasstanken og front kåpe. Dette vil beskytte sykkelen fra å bli ripete og samtidig legge på styret komponenter mot den.
2

Start med høyre og venstre side styringsenheter. Skru ut boltene som fester venstre side kontrollenheten (inneholder blinklys bryteren, frontlys bryteren og choke). |
3

Løsne skruene som fester høyre side kontrollenhet, som også er knyttet til throttle. Pass på å merke gassvaieren konfigurasjon for re-installasjon.
4

Skru boltene feste speilene på styret. Også fjerne alle andre som er knyttet til styret via bolter. Sørg for å la alle kabler festet og hvile håndtak-komponentene forsiktig mot håndkle.
5

Ta fatt med et skudd av trykkluft, hvis du vil beholde dem. Hvis du ikke har trykkluft, løfter den ene enden av grepet og drypp litt WD-40 så langt ned som du kan, gradvis vrir grepet og sklir den av. Du vil bare nødt til å fjerne venstre side siden riktig grep er festet til gass.
6

unbolt toppen styret klemmen og fjerne de gamle styret.
installere den nye barer
7

nye styret og reversere prosessen, og starter med bolting dem inn i styret klemmen. Sørg for at dine nye styret er stilt opp jevnt fra en horisontal perspektiv og bare koselig boltene ned. Du vil være å justere dem igjen om en liten bit.
8

Bruk trykkluft metode for å blåse på venstre side grep på. Hvis du ikke har en kompressor, bruk en boks med hårspray, som Aquanet, å skyve grep (e) på. Hvis du bruker hårspray, må du la håndtakene tørre over natten etter full styret installasjon.
9

Skyv gasspaken på og tettsittende boltene. Pass på at du fører kablene riktig, ellers gassen vil holde, som ikke er en god ting i det hele tatt.
10

Sett noen andre håndtak komponenter, for eksempel speil og væske reservoarer. Sørg for å rute alle kablene slik at de ikke kile mellom styringsgruppen stammen og er skjult godt.
11

Sitt på sykkelen og teste styreposisjon. Foreta nødvendige justeringer til høyden av barene og deretter moment hver bolt til spec.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106033.html

Previous:
Next:

motorsykler