Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere fremre Bike Calipers

Den hydraulisk betjente skivebremser systemer som brukes på moderne motorsykler gi pålitelig og effektiv bremsekraft, i stand til å bremse selv de største motorsykler raskt. I motsetning til eldre tromme-stil bremsesystemer, trenger skivebremser ikke krever konstant justering for å opprettholde sin ytelse. Imidlertid er noen rutinemessig vedlikehold kreves for å opprettholde driften av bremsekalippernes, som lukker bremseklossene rundt rotoren med et sett av hydrauliske stempler. Dette innebærer ofte inspeksjon og tilbakestille stemplene, en oppgave godt innenfor ferdighet spekter av gjennomsnittlig motorsyklisten bevæpnet med de riktige verktøyene. Du trenger
Socket satt
Stikknøkkel
Breaker bar
Skrutrekkere
Brake-rensemiddel
Butikk håndklær
Thread låsing lim
Show Mer Instruksjoner
en

Fjern bøylen fra forgaffelen. De fleste calipers er festet til den nedre gaffel ben av to festebolter, som er fjernet med en stuss og pipenøkkel. Hvis du har problemer med å fjerne boltene med en pipenøkkel, brekke bolten dreiemoment ved hjelp av en breaker bar. Når boltene er fjernet, skyver bøylen av gaffel ben og bremse rotoren.
2

Finn de låsepinnene på baksiden av bøylen og fjerne dem med en skrutrekker. Skyv bremseklossene og oppbevaring skli ut av bøylen og sett dem til side for nå.
3

Spray bøylen med en brems-rengjøringsmiddel og umiddelbart tørk av med en ren butikk håndkle. Inspisere tilstanden til stemplene inne i bøylen, på jakt etter korrosjon, skader eller bremsevæske lekkasjer rundt bunnen av stemplene. Hvis stemplene er skadet, må bøylen bli gjenoppbygd.
4

Reset bremse stemplene ved å trykke stemplene i bøylen bolig med en stor flat skrutrekker. Dette vil tillate hydraulisk press for å bygge opp bak stempelet, gjenopprette bremsekraft og tilbakemeldinger.
5

Inspiser bremseklossene, ser spesielt for pad tykkelse og uvanlig slitasje eller skade. Hvis puten viser tegn på ujevn slitasje, arr, eller er mindre enn 2mm tykk, erstatte dem umiddelbart. Spray bremseklossene med brems-rengjøringsmiddel og umiddelbart tørk av med en ren butikk håndkle for å fjerne eventuelle rester som kan skade bremse rotoren.
6

Place bremseklossene rundt oppbevaring klippet og sett i bøylen. Skyv låsepinnene i bøylen og gjennom oppbevaring klippet. Stram pins og prøve å trekke bremseklossene ut av bøylen. Bremseklossene bør holdes fast i bøylen.
7

Skyv bøylen rundt bremse rotoren og installere bøylen på den nedre gaffel beinet. Påfør en dråpe medium styrke, ikke-permanent, gjengelåsingslapp lim på gjengene på kalipperens bolter og skru på plass med en pipenøkkel.
8

Pump foran bremsehendelen å gjenoppbygge press i bremsesystemet linje og lukke stemplene rundt bremseklossene og skiven. Stopp når front bremsehendelen krever et fast trekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106121.html

Previous:
Next:

motorsykler