Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lese en Yamaha motorsykkel VIN Number

Hvis du trenger å kjøpe deler til din Yamaha motorsykkel eller du ønsker å kalle en motorsykkel butikken for å få opplysninger om reparasjon, må du vite hvordan du skal lese kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) på din sykkel riktig. Det kan også være interessant å vite hva det betyr for din egen referanse. Det kan virke som en enkel oppgave, men det kan være vanskelig, spesielt, det første skrittet - å finne den. Ikke alle sykler har VIN på samme sted, og eldre sykler 'tall kan være vanskelig å lese på grunn av slitasje. Du trenger:
Crayon (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Finn VIN på motorsykkelen. Hvis du har en tradisjonell motorsykkel, vil det være på høyre side av styre-stammen, like under styret. Hvis du har en scooter, sjekk stammen. Hvis den ikke er der, vil det være på en metallplate som er festet til rammen.
2

Sørg for at ingen av tallene mangler i VIN. Alle Yamaha motorsykler gjort etter 1982 har 17-sifrede VINs. Hvis din synes å være kortere, noen av sifrene sannsynligvis ha slitt av. Gni hullene i VIN med siden av en stift.
3

Bestem hva din VIN betyr av rekkefølgen av tegnene. Det første tegnet vil fortelle deg hvor motorsykkelen er gjort. "1" eller "4" betegner det amerikanske laget, "2" betyr Canada, "3" betyr Mexico, og Japan, Korea, England, Tyskland, Italia og Brasil er "J", " K "," S "," W "," Z "og" 9 ", hhv. Det andre tegnet representerer produsenten. Alle Yamaha sykler bør ha "C" der.
4

Finn det tredje sifferet, som identifiserer divisjonen som produserte den.
5

Finn sifre fire til åtte, som identifiserer trekk ved sykkelen.
6

Finn den niende sifferet, som er en sikkerhetskode for å sikre at VIN er gyldig.
7

Finn det 10. siffer , som indikerer årsmodell. Disse sifrene kjøre "J" til "Y" for 1988 til 2000 og deretter bytte til et numerisk system
8

Oversett de siste sju tallene som følger:. Digit 11 er anlegget der sykkelen ble satt sammen; sifre 12-17 betegne den rekkefølgen syklene kom av samlebåndet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106292.html

Previous:
Next:

motorsykler