Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forberede en motorsykkel for vinterlagring

Noen deler av landet ikke har egnet vær å ri motorsykler hele året. Når vinteren nærmer seg, er det på tide å sette motorsykkelen på lager i påvente våren avkastning. Det kan være en varm dag eller to når motorsykkelen kan bli brakt ut, men det kan ikke være. Det er best å forberede motorsykkel å sitte i garasjen i flere måneder. Du trenger
vaskemiddel
Bil polsk
Chrome renere
Bensintilsetningsmiddel
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Wash motorsykkelen med varmt såpevann. Faktisk håndvask er bedre enn en bilvask på å få til grime, så bruk en myk klut eller svamp og vask hver overflate som du kan nå. Sørg for at alle de døde insekter og veien olje er fjernet. Disse vil spise i malingen over tid. Bruk en renere utviklet for å fjerne veien tjære og bugs, om nødvendig.
2

Polsk hele motorsykkel med en kvalitet polsk. Sett på en tung frakk og buff den av for hånd, med en myk klut. Bruk en krom polish på noen krom deler. Gjelder dette ganske tungt også.
3

Rengjør salveskene, hvis du har lær poser, behandle dem med din favoritt skinn bevarer. Noen foretrekker oljebehandlingen til kremen behandling. Bruk den du foretrekker, og gjelder i henhold til etiketten retninger.
4

Fyll bensintanken på motorsykkelen og legge til dine favoritt bensin renere og stabilisator. Det er å foretrekke at tanken er full. Tomme gasstanker vil trekke fuktighet, og kan ruste mens du sitter. Start motorsykkelen og la den gå for å fordele additiv gjennom forgasseren.
5

Kontroller at dekkene har riktig lufttrykk i dem for å holde motorsykkelens vekt. Lave dekk vil få flate punkter på deres sider fra vekten av motorsykkelen, og kan knuses i kulden. Bruk en god dekk renere å behandle dem med like før du parkere motorsykkelen for sesongen.
6

Spre en presenning ned på gulvet der motorsykkelen skal sitte. Dette vil unngå fukt stiger opp og rundt motorsykkelen. Park motorsykkelen i en ut av veien arealet av en garasje eller skur, hvor det ikke vil bli dunket inn eller være i veien. Ikke dekk til motorsykkel med en presenning eller et produkt som ikke kan puste. Dette vil tillate fuktighet å bygge opp under presenning og kan muligens føre til rust.
7

Koble fra batteriet er en valgfri valg ved lagring av motorsykkelen. Noen mennesker gjør dette, og noen la den være tilkoblet og tidvis starte motorsykkelen gjennom vinteren. Denne avgjørelsen er opp til deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106207.html

Previous:
Next:

motorsykler