Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kjøpe en brukt Honda Goldwing

Kjøpe en brukt Honda Goldwing kan være et finansielt solid og givende opplevelse. Søke etter en brukt Honda Goldwing som passer dine riding behov krever noe bakgrunn i historien av modellen. Instruksjoner
en

Finn den sykkelen som passer deg best. Er nyere modellene tyngre og kraftigere, men likevel grunn til å fremme teknologi, de håndterer bedre med hver generasjon. Heldigvis de fleste Goldwings eies av modne ryttere, og det er sjelden å finne en som har blitt neglisjert.
2

Finn flere sykler å se på og sørge for å undersøke dem i fullt dagslys hvis mulig. Ta en kunnskapsrik venn med deg som et ekstra sett med øyne og hjerneceller i minst grunnen til temperering din entusiasme. Vær forberedt på å se noen av de annonserte sykler i stedet for hast kjøpe den først brukt du ser.
3

Observer den generelle utseendet på krom for pitting, maling for falming og chipping og børstet og polert aluminium av motoren for korrosjon. Hvis sykkelen er høy kjørelengde, men ulastelig, be om å se en vedlikeholds-logg eller poster, sjekk kvitteringer fra en rusten, dårlig vedlikeholdt sykkel
4

Ta sykkelen for en prøvetur hvis mulig, eller spør. for en demonstrasjon i stedet, kan til og med kjøre sykkelen forsiktig gjennom girene mens støttet på centerstand fastslå tilstanden melodi. Se nøye på dekkets slitebane slitasje og forgaffeltrykk glidere og gaffel sel for lekkasjer eller sigevann.
5

Diskuter prisforlangende av Honda Goldwing versene brukt tilstand av sykkelen. Dekk som er lav på slitebanen, maling, maskinvare eller møbeltrekk som trenger utskifting kan la deg litt pruting rom. Spør om du kan inkludere et tilbakekjøpsprogram klausul i regningen for salg for å erstatte prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106146.html

Previous:
Next:

motorsykler