Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed Motorsykkel Bremser eller hydrauliske clutcher

Moderne motorsykler bruke hydraulisk brems og clutch systemer for å gi maksimal bremsekraft eller for å kompensere for de stivere clutch fjærer som brukes i kraftige motorer. Under normal bruk, vil bremsen fluid som brukes av begge systemene absorbere kondensasjon i form av vann. Bremsevæske er tykk av natur, slik at det å generere nok trykk til å drive bremsekalipere og clutch slave sylinder. Men, skaper tilsetning av vann i fluidet en pute-lignende virkning som reduserer det hydrauliske trykk. For å fjerne kondens må bremsen væske luftes - eller tappes - ut fra systemet og erstattes med friskt fluid. Du trenger
Phillips skrutrekker
DOT 3 eller 4 bremsevæske
unbrakonøkkel satt
8 mm boksen fastnøkkel
Tre føtter, klar plast slange
plastbeholder
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Locate master sylinder væske reservoaret. Front brake master sylinder er plassert på høyre håndtak, mens clutch master sylinder er plassert på venstre styret. Den bakre brems master sylinder er typisk montert i nærheten av høyre fot pinne.
2

Fjern master sylinder væske reservoaret lokket, enten for hånd eller med en stjerneskrutrekker. Dra innvendig membran ut av fluidreservoaret, og deretter suge den gjenværende væske ut med en hevert. Etterfylle væske reservoaret med frisk DOT 3 eller 4 bremsevæske.
3

fjern side kåpe paneler fra motorsykkelen din, ved hjelp av en umbraconøkkel, for å gi tilgang til clutch slave sylinder på venstre side av motoren. Hopp over dette trinnet hvis du bare jobber på motorsykkelens hydrauliske bremser, eller hvis motorsykkelen ikke er utstyrt med fairings.
4

Trekk gummi støv hetten av lufteventilen, som ligger på toppen eller sider av bremsekalippernes eller clutch slavesylinder. Plasser en 8 mm boksen fastnøkkel over lufteventilen.
5

Skyv en tre-fots lengde på klar plast slangen over lufteventilen dyse, deretter plassere den motsatte enden av slangen inn i en plast container.
6

Slå lufteventilen mot en kvart omdreining med 8 mm boksen fastnøkkel for å åpne ventilen. Trekk bremse eller clutch hendelen helt inn, eller trykk ned på bakre bremsepedalen og hold det på plass. Ta til lufteventilen klokken en kvart omdreining for å lukke ventilen. Sakte slipper spaken eller pedal for å fullføre blø syklus.
7

Refill master sylinder væske reservoaret med frisk DOT 3 eller 4 bremsevæske.
8

Se på bremsevæske som ble tvunget inn plastrør under blø syklus. Ideelt sett vil væsken har en lys, gult farge og vil være fri for luftbobler eller rusk. Fortsett blødning den hydrauliske kretsen, som beskrevet ovenfor, hvis bremsevæske ser skitten, mørk i farge eller inneholder luftbobler.
9

Stram lufteventilen, ved hjelp av en 8 mm boksen fastnøkkel, en gang bremsevæske i plastrør ligner på ny bremsevæske inneholdt i master sylinder væske reservoaret. Trekk plastrør av lufteventilen, ved hjelp av en klut, tørk bort noen sølt væske. Skyv gummi støvhette over lufteventilen dyse.
10

Gjenta blødning fremgangsmåten for den andre bremsekalippernes, hvis motorsykkelen er utstyrt med en dual-caliper foran bremsesystemet.

11

Monter side kåpe paneler på motorsykkelen din, ved hjelp av en umbraconøkkel. Hopp over dette trinnet hvis du bare jobber på motorsykkelens hydrauliske bremser eller hvis motorsykkelen er ikke utstyrt med fairings.
12

Refill master sylinder væske reservoaret med frisk DOT 3 eller 4 bremsevæske før det er sentrert i reservoaret syn nivåmåler. Skyv den indre membranen i reservoaret, deretter installere væske reservoaret lokk for hånd eller med en stjerneskrutrekker.
13

Pump clutch hendel, bremsehendelen eller bakre bremsepedalen til du føler motstand, som betegner at det hydrauliske systemet er trykksatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106398.html

Previous:
Next:

motorsykler