Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda Superhawk Historie

Det er faktisk to Hondas som gikk under navnet Superhawk eller Super Hawk. Den ene var den CB77, som var en klassisk stil motorsykkel produsert i 1960 og ble en del av motorsykkelen mystikk. Den VTR1000F er et moderne V-twin stil som ble introdusert i 1998 i USA, men i resten av verden er det kjent som Firestorm. Opprinnelsen til CB77

Honda satt et mål i 1950 om å bli den ledende sport sykkel selskapet på kloden. Etter noen innledende suksesser og fiaskoer med andre linjer, treffer den lønn skitt med den Superhawk i 1961. Med en 305-ccm motor og elegant design, ble det en global leder og vunnet kjærlighet av kjendiser, inkludert Steve McQueen. Det kan lett bryte 100 km /h og dominerte profesjonelle racing kretser ved midten av 1960-tallet.
Markens CB77

Superhawk var Hondas topp sykkel av 1960-tallet og enkelt Utsolgt, mange av sine beste konkurrentene. Med opptredener i filmer (Serpico og Roustabout), sanger (The Beach Boys 'Little Honda var om motorsykkelen linje) og dominans på racing scenen, ble det den juvelen av Hondas.
Slutten av Superhawk

tross for sin popularitet, endte Honda produksjon av Superhawk i 1968 og begynte å fokusere på store motors sykler med større rammer for å konkurrere med topp engelsk-laget motorsykler. Imidlertid er det fortsatt et samleobjekt og en varm gass for ryttere som ønsker å gjenopprette en sykkel.
The New "Super Hawk"

Økningen i to sylindrede motorer i 1990-tallet førte Honda å lage VTR1000F i 1998. Hondas prosjektleder, Naoyuki Saito, sa den var ment å være en lett vekt, all-around motorsykkel. De innledende produksjon tall ble holdt lav, men ble snart en bestselger innen 2000. Selskapet sa aldri om det med vilje gjenbrukt Super Hawk navn, men understreket at dette var en annen motorsykkel fra den opprinnelige Superhawk.
Komme In The Race

Mens Super Hawk ble startet som en gate bare kjøretøy, introduserte Honda en racing-versjon i 2000 som var raskere og mer elegant enn veien versjonen. Den har en 999 cc to motorer. Det racing-versjonen ble forskjøvet i 2002 for å være mer aerodynamisk og avviklet i 2006 i favør av forskjellige racing-modeller.
Famous Eiere

Foruten McQueen, som populariserte Superhawk, andre kjente eiere inkludert fjernsyn stjerner Jay Leno, som kjøpte sin i 1970-årene, og Robert M. Pirsig, som snakket extensviely om sykkelen i sin berømte bok "Zen and the Art of Motorcycle Maintenance".


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106349.html

Previous:
Next:

motorsykler