Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få en Predator hjelm

The Predator hjelm fra andre Predator filmen er ikke vanskelig å få, kanskje bare litt dyrt, med mindre du er heldig nok til å by lavt og vinne på eBay. Predator hjelm er en kopi av den opprinnelige laget av støpt glassfiber, og har svart mesh øyne. Det er et par versjoner tilgjengelig. One leveres med en av og på bryter, slik at du kan lyse opp øynene for ekstra karakter. Instruksjoner
en

Besøk nettsiden, to Predator hjelm med LED-lys (se Ressurser). Klikk på linken i menyen til venstre tittelen "Predator & Alien". Klikk på "Legg i handlevognen" og klikk på "Gå til kassen". Sette i frakt og betalingsinformasjon, og snart vil du eie din egen Predator hjelm.
2

Åpne eBay nettsted (se Ressurser). Skriv inn i søkefeltet "Predator hjelm." Når siden lastes, vil du se alle de forskjellige typene Predator hjelmer tilgjengelig. Finn en som du er interessert i og klikk på linken.
3

Klikk på en "Kjøp nå" for umiddelbar tilgang. Du vil bli tatt til en side hvor du kan betale for hjelmen ved hjelp av PayPal, eller du kan sende en sjekk eller postanvisning til selgeren.
4

bud på en Predator hjelm ved å klikke på en link til en hjelm opp for auksjon. En side vil laste hvor du kan legge inn et bud på hjelmen, hvor mye penger du ønsker å betale. Du blir nødt til å vente til slutten av auksjonen for å se om du vinner.
5

Kjøp en Predator hjelm fra Predator Hjelmer (se ressurser). Velg fra listen over Predator hjelmer butikken: Predator Lee, Predator shiznit, Predator Trinity, Short cut eller Full kutt. Når du gjør ditt valg, klikker du "Add to cart". Fyll inn din leveringsadresse, og deretter betalingsinformasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106348.html

Previous:
Next:

motorsykler