Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke ut en brukt sykkel som ikke kjører

Enten du er en erfaren rytter eller en nykommer til sporten, kjøpe en brukt motorsykkel er en flott måte å få på veien. Imidlertid kan et raskt søk gjennom din lokale rubrikkannonser gi noen gode kjøp er oppført som "non-running" eller bare "kjører ikke." Disse er ofte skitt sykler eller eldre motorsykler som har sett bedre dager. Hvis prisen er riktig, og du har ikke noe imot en utfordring, kan mange av disse syklene gjøres road-verdig med litt arbeid. Så, hva du ser etter i en ikke-kjører motorsykkel? Du trenger
Compression tester
Vis flere instruksjoner
en

Forskning motorsykkelen før møtet med eieren. Angi år merke og modell i en søkemotor på Internett for å få informasjon om sykkelen, inkludert eventuelle problemer som modellen kan ha møtt i det siste. Hvis du ikke finner noen informasjon om den aktuelle typen, kan det være en sjelden motorsykkel. Dette betyr at deler vil være vanskelig å finne, hvis ikke umulig. Med mindre du er en dedikert reparatør, la disse typer motorsykler alene.
2

titt på den generelle tilstanden av motorsykkelen, spesielt se etter manglende komponenter, synlige korrosjon og tegn på skade. Eldre motorsykler vil ha noen tegn på slitasje, eller har ødelagt eller mangler brikker. Unngå enhver motorsykkel som mangler vesentlige komponenter, for eksempel motordeksel, topplokk, forgassere, eller gafler og hjul.
3

Åpne drivstofftanken og se innsiden for tegn til rust og korrosjon . Hvis innsiden av tanken er sterkt korrodert, vil forgassere fylles med korrosjon i tillegg. Inspisere tilstanden til forgassere, på jakt etter tegn på lekkasje og skadet. Ta en titt på luftfilteret, noen rifter eller hull kunne ha tillatt skitt inn i motoren og forårsake indre skader som kan være kostbart å reparere
4

Kontroller det elektriske systemets tilstand.. Hvis det er mulig, slå på tenningen på, og sjekk at alle lysene fungerer. Inspisere ledninger for sprekker og brudd som kan hindre systemet fungerer. Varselsignaler inkluderer klippe, skadet eller brent ledningsnett.
5

Spør eieren om motoren er beslaglagt eller låst opp fra indre skader eller slitasje. Hvis motoren ikke er beslaglagt, slå på tenningen og forsøk å starte motoren. Hvis det viser over, det er en sjanse for at sykkelen kan bli brakt tilbake til livet. Ta en tennplugg, og skru kompresjon tester i stedet. Start motoren og observerer graden av komprimering som vises på måleren. En motor skal ha minst 125 pounds per kvadrattomme av komprimering. Noe mindre vil kreve en ombygging av motoren og bør unngås av den gjennomsnittlige kjøperen.
6

Test suspensjon for binding ved å trykke ned forgaffel og støtdempere bak. Se etter lekkasjer og korrosjon på gaffel rør. Sjekk også at hjulenes eiker er til stede og ikke brutt. Unngå en motorsykkel med mangler, bøyde eller brukne eiker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106067.html

Previous:
Next:

motorsykler