Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke Clutch på en motorsykkel

Så du har akkurat fått en ny motorsykkel, og du har ingen anelse om hvordan å bruke kløtsjen på den? Bruke clutch på en motorsykkel er svært viktig, ettersom du må bruke clutchen til å skifte gir. Det er litt vanskelig i begynnelsen, men når du kommer ned ved hjelp av clutch, vil det bli enklere for deg. Du trenger
Motorsykkel
Vis flere instruksjoner
en

Hold clutch i. clutch vil være et metall hendel som stikker ut ved siden av bærehåndtak på håndtaket barer. Du må gripe og hold denne spaken når du starter sykkelen og når du skifte gir.
2

Sett sykkelen i nøytral. Fremdeles holder clutchen, tå ned på girspaken til du ikke kan skifte noe lavere. Toe girspaken opp ett trinn, og dette vil sette deg inn i nøytral.
3

Start sykkel. Dette vil være enten en trykknapp start eller en kick start, avhengig av type motorsykkel som du har.
4

Hold clutchen inn igjen og skifte sykkelen ned en til først. Du skal føle deg sykkelen rist litt som det setter seg i gir.
5

Slipp clutchen sakte og gi din sykkel nok gass til å komme i bevegelse. Denne delen er veldig viktig. Etter at sykkelen er i gang og i første gir, må du slipper clutchen akkurat fort nok. Hvis du slipper den for fort, så sykkelen vil støte frem og sannsynligvis dø. Hvis du slipper den for sakte, vil motoren tøffer ut og dø på deg. Det er viktig at du gir den akkurat nok til å komme i bevegelse.
6

Lytt til motoren, slik at du vet når du skal skifte gir. Når motoren må flyttes, vil du høre RPM bli veldig høy, og det vil begynne å lage en høy squeeling type støy, typen som en motorsag.
7

Hold i clutch, la ut av gass og gir sykkelen opp en gang. Når sykkelen er forskjøvet, la ut av clutch og gir sykkelen litt throttle umiddelbart. Når du beveger deg, vil skiftende opp fra første gir hoppe nøytral og sette deg rett inn i andre gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106191.html

Previous:
Next:

motorsykler