Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse en motorsykkel

Det er ingenting som å ta en motorsykkel tur med vinden i håret og sola skinner på ryggen. Følelsen av frihet er spennende og strammer opp sjelen. Men hvis du er en ny rytter og plutselig finner deg selv med en sykkel som ikke vil starte, dine solfylte dager bare kan begynne å se litt grå. Ved å lære ins og outs av grunnleggende motorsykkel vedlikehold, kan du sørge for at sykkelen holder seg i perfekt kjører tilstand og aldri glipp av en eneste tur! Du trenger
Fresh motorolje
tennplugger
Brannslukningsapparat
Vis flere instruksjoner
en

Kjør noen grunnleggende tester for å finne ut hva problemet med motorsykkelen kan være. Kjører disse testene vil hjelpe deg å finne den eksakte problemet slik at du ikke kaster bort penger fikse noe som ikke trenger å være løst.
2

Drain noe olje fra motorsykkelen som synes å ha en merkelig farge. Hvor lenge sykkelen har satt i lagring kan ha en stor innvirkning på driften tilstanden på sykkelen. Hvis oljen ikke har blitt endret på en stund, kan det føre til en rekke problemer med sykkelens motor.
3

ut det gamle batteriet fra sykkelen og koble den til et fullt oppladet batteri ved hjelp av startkabler. Hvis du har hatt sykkelen i lagring for en lengre periode, er batteriet sannsynligvis dødt og trenger en kostnad. Ved å ta ut batteriet av sykkelen er du unngår muligheten for en eksplosjon som forårsaket av ladingen.
4

Ta ut de gamle tennplugger og enten rense dem eller erstatte dem med friskt, rent tennplugger. Dette er bare rett og slett god rutinemessig vedlikehold og er god til å gjøre hver gang du tar en sykkel ut av lagringsplass, eller om det har vært en lengre tid siden de har endelig blitt endret.
5

Tapp ut gamle gass som fortsatt er i tanken og sette frisk gass tilbake igjen Kontroller at gassen strømmer rent gjennom linjene inn i karbohydrater.
6

Ta kontakt med en manuell eller en profesjonell mekaniker hvis disse grunnleggende vedlikehold trinnene ikke løser problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106247.html

Previous:
Next:

motorsykler