Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Custom Motorcycle Helmet Design Ideas

Ettersom det er så mange motorsykkel hjelmer der ute, vil en tilpasset maling eller design jobb gjør du skiller deg ut fra resten av syklister på veien. Dette kan bestå av en interessant maling jobb med symboler eller design som samsvarer med motorsykkelens maling jobb selv eller kule ornamenter lagt til hjelmen, noe som gjør at du ser mer ekstreme eller kul som du cruise nedover veien. Uavhengig av designene lagt til din motorsykkel hjelm, vil du være kul ... og trygt. Airbrush Maleri

Har utformingen retusjert på, mye som maling på utsiden av en bil eller på motorsykkel selv. En enkel maling jobb i samme farge som sykkelen selv kan gjøres ganske billig og effektivt for rundt $ 150 til $ 200. Men mer intrikate mønstre, som de på airbrushhelmet.com, kan variere fra $ 250 til $ 350 og kan bestå av design som flammer, robot hoder og hodeskaller, snu hjelmen til et lerret av sine egne. Eller hvis du kommer opp med din egen personlige design, som med en tatovering, kan mange av disse talentfulle airbrush kunstnere male dem på hjelmen for deg.
Ornamenter

Noen motorsykkel hjelmer trenger mer enn bare en airbrush maling jobb å skille seg ut. Ved å ha pigger installert på toppen av den mindre Harley eller Chopper hjelmer du vil se ut som en tøffere biker av Hells Angels lore - eller kanskje bare en overløper fra den gamle tyrkiske militæret under det ottomanske riket dager. Toppene rundt kanten av hjelmen i seg selv er også blitt populære, selv om disse kan være farlig hvis hjelmen er involvert i å beskytte deg i en kollisjon, og disse toppene bryte av. Kjøpe motorsykkel "bling" er også et alternativ, som består av billig metall og strass, som kan limes til hjelmen selv i dine egne mønster. Legg sølv hester, stjerner eller hodeskaller til hjelmen, som din egen personlige hette ornament. Mange steder på nettet har informasjon om hvordan du gjør dette, gjør som motorsykkel butikker, som vil enten fester ornamenter for deg eller selge deg elementene slik at du kan feste den selv.
Helmet Hair

p Som hjelmen blir som en rytter hodet selv, har falske frisyrene er opprettet for å legge til hjelmen. Kjøpe noen av motorsykkelen mohawks med berømmelse stritt hår i en rekke farger og lengder som skal legges til midten, noe som gir rytteren en intens, Punkish utseende. Eller for kvinnelige ryttere som ønsker å gjøre en uttalelse som de cruise nedover veien, legger musefletter og hestehale, som også kan kjøpes for hjelmer i en rekke farger som sjokkrosa og blå eller enda en mer realistisk brunette, kastanjebrunt og blonde. Mange steder på nettet har informasjon om hvordan du gjør dette, gjør som motorsykkel butikker, som vil enten fester håret for deg eller selge deg elementene slik at du kan feste den selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106476.html

Previous:
Next:

motorsykler