Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva du skal se etter når du kjøper en motorsykkel

Motorsykler har vært populære biler i over 100 år. Et kjøretøy som brukes av soldater i første verdenskrig og II, har motorsykler fortsatte å være en av de mest populære former for transport rundt om i verden. Motorsykler er lett og manøvrerbar og kan komme med en mye mindre prislapp enn den tradisjonelle bilen. Motorsykler tar en betydelig dyktighet å ri, og å kjøpe en motorsykkel krever litt tid og forskning. Instruksjoner
en

Vet hva slags motorsykkel du ønsker før du begynner å søke. Det finnes mange forskjellige typer motorsykler, inkludert kryssere, sport sykler og touring sykler, så velge den stilen du ønsker vil bidra til å spare deg for tid og energi.
2

Vurdere hvordan sykkelen ser overall. Malingen bør være blanke, bør setet ikke bli slitt, og det bør ikke være noe rust. Se etter eventuelle riper eller bulker som tyder på at sykkelen har blitt ødelagt eller lagt ned.
3

titt på dekkene. Det bør være en god mengde mønsterdybden på dekkene, og de bør ikke være sprukket eller unormalt slitt.
4

Sjekk under motorsykkel for noen lekker væske. Olje eller gass lekkasjer kan være en årsak til alvorlig bekymring på motorsykkelen.
5

Be om å se bremsene på motorsykkelen. Bremseklossene bør fortsatt ha minst en åttendedel av en tomme av materiale på dem. Noen stikker eller piping i bremsene bør sjekkes nøye over.
6

Ta motorsykkelen for en prøvekjøring. Motoren skal kjøres sterk, og sykkelen skal reise rett nede i veien. Kjøre motorsykkelen på en rekke terreng for å sikre at din nye sykkel er en god løsning for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106208.html

Previous:
Next:

motorsykler