Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Fjerne brent gummi fra Motorsykkel Rør

Motorsykler er en livsstil for mange mennesker. De ri sine motorsykler i solen, i regnet, i snøen og i kulden. Folk ri motorsykler for forretninger og fornøyelse og bruke hundrevis av dollar i året på å oppgradere og vedlikeholde sine sykler. Ulykker skjer når man kjører motorsykkel så ofte, og rørende gummi for å varme motorsykkel rør kan føre til et stort rot. Imidlertid ikke rengjøring gummi fra rørene ikke å være en umulig oppgave. Du trenger
Soft filler
fin stålull
Chrome polish
ovnsrens
papp
Bil såpe
Wax
Vis flere instruksjoner

en

Tørk så mye av gummi fra rørene som du kan. La motorsykkel for å kjøre i et minutt eller to å varme gummi opp for å gjøre det lettere å tørke av.
2

Påfør en liten mengde krom polish til gummi, og gni kraftig med fille . Dette kan bidra til å fjerne gjenværende gummi fra rørene.
3

Gni gummi svært forsiktig med fin stålull hvis du ikke kan tørke av gummi av med håndkle. Sette en liten dråpe av krom polish på din stålull, og være veldig forsiktig for å unngå å skrape dine rør. Tørk området med en fille for å sørge for at du har fjernet alt.
4

Plasser papp mellom rør og kroppen av motorsykkelen hvis gummien er å være sta. Spray området sjenerøst med ovnsrens og la den sitte i femten minutter. Bruk en ovnsrens designet for kald ovn rengjøring, så det er trygt å bruke på krom.
5

Ta fille, og skrubb ovnsrens av rørene. Støvsugeren bør ta eventuelle gjenværende gummi rett ut av rørene.
6

Vask og voks motorsykkelen så snart du har fjernet gummi fra rørene. Vask og voksing din sykkel vil garantere at du fjerner eventuelle skadelige kjemikalier fra motorsykkelen, og vil gi det tilbake det vakre showroom glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106209.html

Previous:
Next:

motorsykler