Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Motorsykkel Bremser

Motorsykkel bremser, akkurat som andre deler på motorsykler, kan bli skitne og dekket med olje, fett og andre rester. Men for noen form for anstendig ytelse, må motorsykkel bremser være veldig rent. Så, er det viktig å raskt og effektivt rengjøre disse delene av utstyr uten å skade dem. Du trenger
Motorsykkel jack stativ eller sentrum standFlat-head screwdriverBucket av varmt, såpevann waterRagsSponge med skrubb sideGarden slange koblet til rent springvann
Vis flere instruksjoner
en

Pull motorsykkelen til et åpent og tilgjengelig område (helst en plen), og plass motorsykkelen på en jack stativ eller senter stativ. Hvis du ikke eier en av disse står, prøve å plassere sykkelen på en stor blokk eller lignende enhet.
2

Bruk en flat skrutrekker til å lirke fra hverandre bremseklossene i brems montering. Dypp en fille i en bøtte med varmt såpevann og bruke den til å begynne å skrubbe bremseskiven. Platen er lett tilgjengelig bare til side av dekket, og du kan få tilgang til platen området innenfor bremseklossene ved å vri på hjulet.
3

Skyv fille mellom bremseklossene. Sørg for å få dem så rene som mulig.
4

Bruk en svamp med en skrubb side å skrubbe skitt og fett fra overflaten på bremseskiven. Igjen, spinne dekk for å få tilgang til den delen av platen som er mellom bremseklossene og innen forsamlingen.
5

Hose hele bremsing forsamlingen. Det er viktig at ingen såpe rester er igjen på alle overflater på bremsen, da det vil føre til slipping.
6

Leave bremseklossene spredt fra hverandre i flere timer, slik at de kan tørke.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106369.html

Previous:
Next:

motorsykler